HomeHurIphone10 användbara och coola widgetar för din iPhone -låsskärm (iOS 16)

10 användbara och coola widgetar för din iPhone -låsskärm (iOS 16)

IOS 16 -låsskärmen gör det möjligt att anpassa din låsskärm som aldrig tidigare. Du kan nu lägga till widgetappar direkt på din låsskärm så att du kan komma åt information och statistik på ett ögonblick utan att behöva låsa upp din iPhone. Särskilt om du får en iPhone 14 med en alltid-skärm är detta definitivt en produktivitets- eller underhållningsspelväxlare!

10 bästa iPhone iOS 16 låsskärm widgetar

De bästa iOS -widgetarna i min bok erbjuder värdefull information, arbetar utan för många glitches och ser bra ut på min låsskärm. Mina favoriter är:

1. Widgetsmith (gratis)
"Widgetsmith

Widgetsmith är förmodligen den bästa iPhone -widget -appen där ute eftersom den låter dig anpassa din låsskärm (och hemskärm) på enastående sätt. Det fungerar på samma sätt som Watchsmith för Apple Watch Eftersom det är Låter dig utforma och anpassa hur widgets ser ut. Den gratisversionen låter dig välja från olika alternativ, inklusive foton, text, batteritid, pollennivåer, etc. Den betalda versionen gör att du kan utforska vackra teman som höst eller jul och anpassa dem ytterligare.

2. Paket – Leveransspårning (gratis)
"Paket

Jag kan få lite obsessiv kontroll av leveranstiderna för något jag har beställt och är glad att få, som iPhone 14 Pro Max! Att använda den här widgeten sparar mig tid genom att låta mig se alla leveransuppdateringar till mina mest efterlängtade beställningar när jag tittar på min telefon. För att upptäcka fler appar som ger mervärde till din vardag, glöm inte att registrera dig för vår gratis tips av Dagen Nyhetsbrev.

3. Solarwatch Sunrise Sunset Time (gratis)
"Solar

Chasing Sunsets är en av mina favorithobbyer, men dagen kan ofta springa bort från mig. Jag gillar Solarwatch -appen eftersom den låter mig planera min dag runt solhändelser, och den här widgeten låter mig se den kommande solnedgången eller soluppgången direkt på min låsskärm.

4. Waterminder Water Tracker (gratis)
"Waterminder

Att hålla sig hydratiserad är så viktigt, men som många människor kämpar jag för att komma ihåg att dricka tillräckligt med vatten under dagen. Vattenförloppsappen gör det inte bara enkelt att hålla reda på din hydrering, utan widgeten låter dig logga in en kopp vatten genom att knacka på din låsskärm, vilket gör det lättare att hålla dig frisk.

5. Personligt bästa – träning (gratis)
"Personliga

Den här appen visar din bästa träning i månaden eller året, och du kan få den på din låsskärm via flera widgetalternativ. Jag tycker att det är mycket motiverande att se en påminnelse om min personliga post. Oavsett om det är imponerande och svårt att slå eller lägre än genomsnittet, se det påminner mig om att bli mer aktiv igen. Att se det varje gång jag tittar på min telefon är en stor påminnelse om att flytta och tävla mot mig själv.

6. Saker 3 ($ 9.99)
"Saker

Things -appen har vunnit priser eftersom det gör att göra listor och komma ihåg uppgifter enkelt på alla dina Apple -enheter. Med iOS 16 -uppdateringen inkluderar detta låsskärmwidgets! Engångsavgiften på $ 9,99 låter dig använda appen på din föredragna enhet och erbjuder olika widgetar så att du kan välja det som fungerar bäst för dig.

7. Flygande (gratis)
"Flighty

Flighty är en fantastisk app för ofta flygblad, men även om du inte flyger super ofta kan den fortfarande vara praktiskt på dagen för en resa. Eftersom iOS 16 låter dig ha flera låsskärmar sparade, gillar jag att resa en redo att gå om jag flyger eller hämtar någon från en flygplats. Jag tycker också att det är spännande att ha mina flyginformation innan resan för att påminna mig om att jag håller på att gå på ett äventyr. Den betalda versionen av denna app kostar $ 49.99 och har ännu fler funktioner, men den gratis har varit mer än tillräckligt för mina ändamål.

8. PESTLE: Receptarrangör ($ 19,99/år eller $ 37,99 engångsavgift)
"PESTLE

Pestle är en cool app som låter dig spara recept från alla webbplatser med klick på en knapp så att du inte behöver bläddra för att hitta ingredienserna eller lägga till receptet i en röra med bokmärken. Låsskärmwidgeten är specifikt för Feature för måltidsplanen, vilket är bra för alla som försöker budgetera pengar eller kalorier genom att planera sina måltider i förväg. Att se den på din låsskärm har många fördelar och kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kan prova appen gratis genom att registrera dig för två veckors rättegång.

9. Facebook (gratis)
"Facebook

Medan jag är en ivrig Facebook -användare, trodde jag aldrig att jag skulle vara upphetsad över en Facebook -widget eftersom jag, om något, försöker spendera mindre tid på appen på sociala medier, inte mer. Jag blev positivt överraskad över att widgets hjälpte mig att göra just det. Jag älskar särskilt födelsedagswidgeten och toppuppdateringarna eftersom jag inte bara kan hålla mig uppdaterad på mina favoritkonton, jag saknar inte längre födelsedagar, allt utan att tänka på.

10. Motivation (gratis)
"Motivation

Jag älskar att använda Motivation -appen på min Apple Watch eftersom jag kan vara hård mot mig själv och känna mig nere. Ibland är allt som krävs en inspirerande citat eller en påminnelse om att livet är stort eller kommer att bli bättre att sätta ett leende på ett ansikte. På dagar som jag inte känner mitt bästa, gillar jag att byta till en positiv låsskärm med motivationsvidgetfronten och mitten för att ge mig glädje och fred.

Widgetar introducerades först till iPhones med iOS 14-uppdateringen, så tredjepartsappar har haft mycket tid att skapa och perfekta dem. Om din favoritapp inte har en låsskärm widget ännu, vara tålamod, arbetar de troligen på en när du läser detta! Därefter Lär dig hur man skapar låsskärmar i iOS 16 För att upptäcka nya sätt att Anpassa din iPhone.