HomeAppsFeatured iUser: Hur fastighetsfotograf Luca Sforza använder sin iPhone

Featured iUser: Hur fastighetsfotograf Luca Sforza använder sin iPhone

I varje nummer av iOSApple tidningen, har vi iPhone-hemskärmarna från människor från olika samhällsskikt, så våra läsare kan se hur de använder iPhone-appar för att tillgodose olika behov. I vårt nummer av sommaren 2020 presenterade vi Luca Sforza från Seattle, Washington. Luca driver ett fastighetsfotograferingsföretag som heter Lensit Studio. Världen för fastighetsfotografering har utvecklats under de senaste åren till att omfatta videoturer, drone-fotografering och virtuella 3D-foton, och apparna på hans iPhone hjälper Luca att göra allt.

Verizon My Numbers (gratis)

Den här appen låter mig lägga till ett företagstelefonnummer till min iPhone, så jag vet om ett samtal till mitt personliga eller arbetsnummer.

Acuity Scheduling (gratis)

Klienter kan använda den här appen för att schemalägga fotoshoots direkt från min webbplats. Jag kan ställa in olika mötenstyper, bestämma längden på en session och samla in den information jag behöver för fotograferingen.

Waze (Fri)

Min go-to-GPS-app låter mig kontrollera hur lång tid det tar att köra från en fastighet till en annan vid olika tidpunkter på dagen. Det påminner mig när jag ska lämna så jag kan schemalägga skott närmare varandra för att minimera bortkastad tid.

PayByPhone-parkering (Fri)

Den här appen sparar tid och pengar genom att låta mig betala minimikostnaden för parkering och skicka mig en påminnelse 10 minuter innan min tid är slut. Om jag behöver mer tid kan jag lägga till det direkt från min telefon.

Sun Seeker (9,99 $)

Denna app låter mig spåra solens position när som helst på dagen eller året. Jag använder den här appen för att planera när jag ska komma fram till en fotografering för att få bästa ljus.

Flygkarta (gratis)

Jag använder den här appen för att registrera varje flygning och se till att jag följer alla lagar och förordningar som rör min drone. Det låter mig kontrollera saker som luftrummet och höjdbegränsningar på min plats.

DJI Go 4 (gratis)

Det är här magin händer. När jag ansluter min telefon till dronens controller kan jag komma åt alla inställningar och se vad dronen ser. Den har massor av funktioner, som att kretsa runt ett ämne och fånga avslöjarbilder.

Matterport Capture (gratis)

En stor del av min verksamhet är reality-fångst för fastigheter. Jag använder den här appen för att styra min 3D-kamera och skapa interaktiva 3D-turer med egenskaper.