HomeHurSå här flyttar du ett bildskärm från skärmen på din iPhone X...

Så här flyttar du ett bildskärm från skärmen på din iPhone X och senare

Jag har en iPhone XR, och när jag tar en skärmdump, visas den som en liten ikon i hörnet på min skärm och stannar där länge om jag inte gör något för att bli av med det eller jag knackar på det för att markera det . Så här flyttar du en skärmdump av skärmen på en iPhone X eller senare.

Relaterat: Så här tar du ett bildskärm på iPhone X

När du tar en skärmdump blir den en mindre ikon i nedre vänstra hörnet på skärmen. För att snabbt ta bort det:

  • Med ditt finger trycker du på skärmdumpsymbolen och bläddrar den till vänster. Den kommer att försvinna från skärmen.

Dina skärmdumpar sparas i appen Foton och kan ses där. Med det här tipset kan du få skärmdumpet ur vägen och fortsätt att använda enheten obehindrad.