HomeDagens TipsApp lördag: Bumble

App lördag: Bumble

Varför älskar vi det?

Bumble kombinerar de tre bästa anledningarna jag försöker gräva ut ur min vanliga rutin. Jag har önskat utöka min karriärmöjligheter; och det skulle inte vara en dålig idé att träffa nya människor, både på vänliga och romantiska villkor. Att ha alla tre alternativen som finns i en app är bra. Jag kan göra en distinkt profil för varje avsnitt och jag är imponerad av det antal filter som jag kan använda mellan dem. Bumble kan hjälpa mig att ansluta till datum som har jämförbara politiska åsikter, en professionell kontakt för att byta historier med, och en vän som definitivt vill kolla in en dinosauristutställning med mig.

Annons

Dating

Bumble Date har kvinnor varit det första till meddelandet i en match inom 24 timmar. Det finns inköp i appen för att förlänga matchningstimern (ger kvinnan mer tid att skicka ett meddelande), återspolar för att titta på profilen till någon du ogillar, och andra funktioner som att se vem som gillade dig först. Filtret är mer personligt än bara ålder och avstånd. Jag kan välja om jag vill filtrera med stjärntecken, rökvanor, politiska åsikter och mer. En sak Bumble saknar att inkludera som ett filteralternativ för barn är «Vill inte ha, men öppen för att träffa människor som har barn», eftersom de nuvarande alternativen delar strikt personer som är och inte är föräldrar. Datumet låter dig visa upp till sex foton och ger Flyttmakare, vilka är färdiga inbyggda blanketter för att svara i ett försök att starta en konversation. Visa ditt svar på «som jag citerar för mycket från …», «Ideal Night Out» eller den mest polariserande frågan «Nattklubb eller Netflix?»

nätverk

Bumble Bizz har fyllt i en minsta rubrik på 100 tecken för att meddela vad du letar efter eller vill ge professionell kapacitet. Om du är pensionär kan du erbjuda att mentor någon som är aktiv eller ny i branschen. Om du just har börjat en hobby, vill frivilligt, eller vill börja freelancing dina färdigheter, kan Bizz matcha dig med människor som kan visa dig vad du ska göra med dina erfarenheter och mål. Du kan ladda upp ett CV och ha utrymme för att ge mer information om vad du vill uppnå. Bizz är inte avsedd att rekrytera anställda, bara upprätta kontakter, så förvänta dig inte några erbjudanden via appen. Bizz följer metoden för kvinnors budskap först förutom i samma sex match.

Annons

Vänner

Bumble BFF matchar samma sex människor för att skapa vänskap. I det här avsnittet kan endera personen i en match vara den första som skickar ett meddelande. För att vara ärlig, är jag mer picky om mina vänner än jag är med mina datum. Därför försöker jag skriva en bio av anständig längd för Bumble BFF som visar min personlighet (introvert med spurts of group outing närvaro) liksom vilken typ av person jag skulle vilja hänga med (helst någon som gillar filmer och interaktiva museum utställningar). Skriva en bra bio om mig själv och vad jag gillar att göra leder till matcher med samma könsbestämda vänner. Jag försöker också ta initiativet till att vara den första till budskapet. Kan inte lära känna någon du aldrig pratar med, eller hur?

Annons