Recension: Moshis SnapTo trådlös laddare med magnetisk vridning

0
126

Jag letar alltid efter det perfekta tillbehöret för trådlös laddning, och med så många prylar att ladda är en sak jag letar efter det minsta möjliga fotavtrycket. Lyckligtvis skickade Moshi mig SnapTo magnetisk trådlös laddare 49.95 $) att prova, och det erbjuder något imponerande, inget fotavtryck. Det beror på att den använder en kombination av magneter för att hålla telefonen i kontakt med den gummierade laddplattan, plus en valfri svängbar väggfäste som fästs via de medföljande 3M självhäftande remsorna.

 

Jag monterade laddaren på en plan yta på min sängstolpe och förde den medföljande USB-C till USB-A-kabeln bakom min säng till en USB-port. Nu kan jag hålla min telefon nära till hands och lämna min nattduksbord fri, eller åtminstone ha mer utrymme tillgängligt för min Apple Watch-laddare och AirPods Pro-laddare.

SnapTo-serien från Moshi inkluderar fodral med metallplattor strategiskt inriktade runt Qi-laddningsspolarna så att telefonerna «knäpps till» laddaren och förblir perfekt anpassade. Om du inte har ett Moshi SnapTo-fodral eller föredrar att använda din iPhone utan etui kan du applicera de medföljande självhäftande metallremsorna. Laddaren stöder 10-watts laddning via den medföljande USB-C till USB-A-kabeln. Min enda förbättring skulle vara att inkludera ett batteri, men det skulle lägga till kostnaden.

Fördelar

  • Kompakt, gummibelagd trådlös Qi-laddare
  • Valfri svängbar väggmontering via medföljande 3M självhäftande remsor
  • Magneter placerade strategiskt för att arbeta med Moshi-fall
  • Inkluderar självhäftande metallremsor för andra fall
  • 10-watt laddning via den medföljande USB-C till USB-A-kabeln

Nackdelar

  • Inkluderar inte ett batteri

Slutlig dom

SnapTo-familjen av produkter från Moshi blir ännu mer praktisk med den magnetiska trådlösa laddaren med en väggfäste som tillval.