Nytt för iOS 12: Användning av flera sökvillkor i appen App för iPhone och iPad

0
77

Det finns massor av bildappar och fotoapps tillgängliga för iPhone och iPad, och många av dem är till och med gratis, men en av mina favoritfotograferingsappar för min iPhone är Apples Photos app. Inte bara är Apples inbyggda kamera- och fotonapp gratis, men de fortsätter att förbättras med alla nya operativsystem. Med iOS 12 kan vi till exempel använda flera söktermer för att hitta det foto vi letar efter i appen Foton. Den här funktionen är en real-time saver, och jag visar dig hur du använder det just nu så att du kan söka dina bilder snabbare och mer exakt än någonsin tidigare.

Relaterat: Hur man spelar bildspel från Photos App på iPhone

I min familj har vi en pågående tvist om vilka är bättre, färgade eller vita julgranljus. Vi har äventyrat genom att sätta ett roterande schema, men varje år hävdar min dotter att förra året var min tur och i år är hennes tur! Nu kan jag enkelt hitta ett foto av förra årets träd, så vi vet säkert med en fotosökning! Att börja:

  • Öppna appen Foton.
  • Tryck på sökikonen längst ned till höger på din skärm.

bild appskamera apps gratis

  • Detta tar dig till söksidan. skriv din sökning i sökfältet längst upp på sidan.

fotoapparfotograferingsappar

  • Jag har försökt skriva tre ord, men det verkar som om appen Foton endast kan hantera två termer för tillfället.
  • Genom att använda två termer minskar min sökning ner till åtta foton, och jag kan lätt hitta förra årets träd. Ser ut som förra året hade vi regnbågens ljus, så i år kommer det att bli vita ljus igen!

bästa fotoapp för iPhonefoto apps för iphone