HomeTillbehöriPad Gear: LEVO G2 Deluxe Tablet Stand Review

iPad Gear: LEVO G2 Deluxe Tablet Stand Review

En av de vanligaste platserna i mitt hem som jag använder min iPad ligger i sängen. Oavsett om det är binge att titta på videor, surfa på nätet eller fördjupa mig i en fängslande eBook, njuter jag av avkoppling (och ofta dozing off) på en bekväm madrass omgiven av massor av kuddar. Tyvärr är det en övning i frustration som jag slår på min iPad ihop mellan hopfällda kuddar eller motverkar min kropp för att rymma en bra skärmvinkel. Att hålla tabletten är bra i några minuter, men att göra det i tio minuter eller längre är trötthet. Det finns också den verkliga oroen att somna och den osäkrade iPad glider sedan och kraschar till golvet.

Relaterat: Vilken iPad har jag? Så här identifierar du de olika iPad-modellerna generationer

För att motverka dessa problem konstruerade jag min egen iPad-stand för flera år sedan med en billig mikrofonstativ och en IK Multimedia iKlip Xpand ($ 49,99), och medan det korrigerade ett antal problem var det inte en perfekt lösning. Först var mikrostativbasen inte särskilt stabil (speciellt med en tung tablett som hängde bort från stativets utsträckta bom för att sträcka sig ordentligt över sängen) och kunde slås av med en oavsiktlig bump. Sittning och avlägsnande av tabletten från iKlip var också knepig i detta otrygga läge, så att tabletten inte slår ut ur klippet okontrollerbart när det görs. Att knacka på skärmen skulle omvandlas till vibrationer som skulle bobla iPad tillräckligt för att inducera illamående. Slutligen, medan det här uppfinningsfulla hacket fullbordade mitt mål såg det grymt och otryggt uppe på sidan av min säng. Så när jag upptäckte att LEVO hade skapat ett stativ som tog upp alla brister i mitt lyckliga försök, var jag fascinerad.

LEVO G2 Deluxe Tablet Stå bredvid sängen

LEVO G2 Deluxe Tablet Stand (189,99 USD) kostar ungefär hundra dollar mer än mitt billigare tillvägagångssätt, men det är mycket mer funktionellt, stabilt och pragmatiskt attraktivt. Den mest omedelbara märkbara delen av stativet är dess otroligt tunga, solida 20 pund bas. Det är denna bas som förbrukar en majoritet av produktens totala vikt och av goda skäl. Hoppar och kakel som normalt skulle ha skickat min hemlagad lösning kraschar till marken påverkar inte stabiliteten hos LEVO G2 en bit.

Montering av LEVO G2 tog mindre än 10 minuter och krävde inga verktyg (förutom ett öre som användes för att dra åt en plastskruv enligt anvisningarna). Men eftersom basen och materialen packades i en stor mängd Styrofoam, klättrade små vita pärlor av grejerna till basen. Blåsning av dem skickade dem sprinkling mitt rum som plantor. Lyckligtvis rengjordes en bra dammsugning.

Förutom stativets stabilitet, som slog mig mest imponerande är dess dynamiska rörelseområde. Alla tre axlar av utrymme är välbetjänade i LEVO: s höjdjusterbara mittpoler, ledande svängarmar och lutande tabletthållare som enkelt låser sig i läge med bakspärrhaken. Det tog mindre än en minut för att säkra min iPad i tabletthållaren och justera helt höjden och vinkeln på tabletten medan du ligger på min säng. Ingen mer nacke eller ögonstam, och montern var stenig tillräckligt för att klara skärmkranar med bara en snedsteg av vibrationer.

Eftersom höjden på stativet kan sträcka sig upp till över 4,5 fot, kan LEVO G2 användas vid arbetsbänkar, lounger och liggstolar, skrivbord och till och med löpband. Och medan det för närvarande bara är tillgängligt i en färg, pistolmetall, är färgvalet neutralt nog för att matcha de flesta rumsscenarier som det kommer att användas i.

Pros

  • Solid konstruktion
  • Tung, stabil bas
  • Mycket flexibel positionering
  • Inga verktyg krävs för montering

Nackdelar

  • Dyr
  • Vakuum efter montering

Slutlig dom

Sammantaget är jag övertygad om mina dagliga erfarenheter med hjälp av LEVO G2 för att förklara att den är den absolut mest flexibla tablettstativ jag har använt sedan introduktionen av iPad. Om du vill ha en stenig tablettstativ som rymmer en mängd stabila tabletthållande scenarier i ett mycket dynamiskt utbud av positioner och tablettorienteringar, är LEVO G2 det första stället du bör överväga att köpa.