HomeHurIpadHur man hittar min iPad från min iPhone

Hur man hittar min iPad från min iPhone

Vi har alla en tendens att placera våra enheter då och då. Det är därför jag är ett stort fan av The Find My App, en Staple Native Apple -app som har räddat mig mycket stress många gånger. Det fantastiska med att hitta min är att det fungerar för din iPad precis som den gör för din iPhone. Så här pingar du din iPad från din iPhone eller dator.

Varför du kommer att älska detta tips

 • Om du någonsin placerar din iPad kan du använda hitta min app på din iPhone eller dator för att hitta den.
 • Undvik att slösa tid på att söka efter din iPad när du bara snabbt kan pinga den med detta tips.

Hur man hittar min iPad från min iPhone

När du placerar din iPad måste du bara komma åt hitta min från antingen din iPhone eller dator. Jag går igenom hur du använder din iPhone för att hitta din iPad.

Obs: Om ditt iPad-batteri har tömts kommer detta tips inte att fungera för att hitta det, för att hitta min kommer inte att kunna skapa en koppling till den avdrivna iPad.

 1. På din iPhone öppnar du Hitta min app .
  "Öppna
 2. Tryck på enheter .
  "Knacka
 3. Tryck på din iPad.
  "Tryck
 4. Tryck på Spela ljud .
  "Tryck

Ljudet kan ta några ögonblick att börja spela, men när det börjar kommer du att kunna hitta din iPad. Öppna eller låsa upp din iPad för att stänga av ljudet.

Hur man hittar förlorad iPad med din Mac

Om du inte har enkel åtkomst till din iPhone kan du också gå till icloud.com för att komma åt hitta min app för att hitta en Förlorad iPad. Om du gillar tips om att använda dina Apple -enheter, se till att du registrerar dig för vår gratis tips om dagen !

 1. Gå till www.icloud.com och logga in på ditt iCloud -konto.
  "Gå
 2. Klicka på apparna -knappen längst upp till höger.
  "Klicka
 3. Klicka på Hitta min .
  "Klicka
 4. Klicka på Alla enheter .
  "Klicka
 5. Välj din iPad.
  "Välj
 6. Klicka på Spela ljud .
  "Klicka

Liksom med stegen ovan kan ljudet ta några ögonblick att börja spela, men när det börjar kommer du att kunna hitta din iPad. Öppna eller låsa upp din iPad för att stänga av ljudet. Om du fortfarande inte kan hitta din iPad, kanske du vill överväga Att sätta det i förlorat läge .