HomeAppsFeatured iUser: Hur MMA Fighter Helen Peralta använder sin iPhone

Featured iUser: Hur MMA Fighter Helen Peralta använder sin iPhone

I varje nummer av iOSApple tidningen, vi har iPhone-hemskärmar för två eller tre personer från olika samhällsskikt så att våra läsare kan se hur de använder sina iPhone-appar för att tillgodose olika behov. I vårt nummer av sommaren 2019 presenterade vi blandad kampsportkampanj Helen Peralta, som använder sin iPhone för träning, planering, publicitet och rekreation. Om du har en berättelse och appar du vill dela, skicka ett e-postmeddelande till mig så kan vi presentera dig i ett kommande nummer av tidningen!

Helen Peralta

Helen är en professionell kampanj för blandad kampsport (MMA) signerad till Invicta Fighting Championships i halmviktdivisionen. Hon är också en professionell konditor och kulinarisk konstlärare. Hitta Helen på Instagram och Facebook.

UFC (gratis, 9.99 $ / månad stridspass)

Jag använder den här appen för att studera kampsport, för att hålla reda på mina favoritkämpar och för att studera tävlingen.

Trivia Crack (gratis)

Medan de flesta människor kontrollerar sina sociala medier när de väntar i rad eller har några lediga fem minuter, spelar jag det här spelet. Det är en positiv distraktion; min favoritdel är att det gör det möjligt för spelare att skapa frågor och betygsätta de som skrivits av andra spelare.

Netflix (börjar $ 7,99 / månad)

Det här är min go-to-app för underhållning när jag reser.

Intervaltimern – HIIT-träningspass (gratis)

Denna app är bra för att hålla reda på träningsrundor.

Min kalender – Period Tracker (gratis)

Denna app hjälper mig att spåra min period.

Cameo – Videoredigerare och filmskapare (gratis)

Jag använder det här för att redigera mina videor innan jag lägger upp dem på sociala nätverk.

Lär dig världsgeografi (gratis)

Jag gillar att fortsätta lära mig, och den här appen hjälper mig att inte bara memorera kartplatser och huvudstäder utan också flaggor och valutor.