Smart säkerhetsutrustning: Top Tech för att skydda dig och din familj

0
47

I en värld full av smarta prylar som alla hävdar att gynna dig, kan det känna att alternativen är oändliga med varje butik och hemsida jam-packad med «must-have items». Jag letade specifikt efter saker som kunde ge mig en daglig tillägg mått av sinnesfrid. Enkla, smarta säkerhetsdetaljer som kan skydda mig, mina barn, mitt hem och mina tillhörigheter. Så frågade jag mig själv, vad kommer mest till nytta för mig? Vad behöver jag faktiskt? Och vad kostar pengarna mest på den effektiva kostnaden? Vad jag hittade var att jag behövde bara några saker för att ge mig det totala förtroendet och sinnesfridet jag sökte efter, även när jag inte kunde ägna hela min tid och uppmärksamhet åt vad de skyddade.

Relaterade: Måste ha biltillbehör: Smart Gadgets för säkerhet, hälsa Bekvämlighet på vägen

Tile Pro Tracker ($ 35)

Tile Pro har räddat mig att missplacera mina föremål mer gånger än jag kan räkna! Jag håller min Tile Pro på mina nycklar eftersom de lätt går förlorade. Från min telefon kan jag enkelt ringa min Tile Pro om den ligger inom ett 300-fots Bluetooth-sortiment och det kommer att spela högt ljud så jag kan hitta dem. Om mina nycklar inte finns i närheten, och jag höll min Tile-app igång i bakgrunden av min telefon kan jag visa dem på en karta och det kommer att komma ihåg den sista gången jag hade dem. Om du har felaktigt felplacerat dina föremål finns det alltid möjlighet att aktivera gemenskapsfinansiering. Community find använder hela community of Tile-användare till din fördel. Om Tile-appen körs på sin telefon när de är nära din produkt skickar den automatiskt platsuppdateringar till telefonen. Du kan också nu använda Alexa och Google Assistant för att ringa några av dina saker. Den mest praktiska funktionen är att när jag har mina nycklar men kanske har placerat min telefon i stället är allt jag behöver göra dubbelklicka på knappen Kakel och det kommer att ringa min telefon, även när den är tyst.

Jiobit Tracker for Children ($ 99,99)

Jiobit är världens längsta och minsta platsspårare för barn. Den är hållbar, vattentät och nästan barnsäker i sin design. Det har flera tillbehör för att klippa på ditt barns kläder, ryggsäck eller skor. Jiobits många högkvalitativa funktioner inkluderar Live Mode, som låter dig strömma realtidslägen för ditt barn från Jiobit-appen. Det ser ut som om du tittar på din Uber eller Lyft ride för att dyka upp. Det har också möjlighet att ställa in ett mobilt geofärg runt ditt hem och varnar dig när ditt barn är utom räckhåll.

En annan funktion gör att du kan skriva in platser i appen som är betrodda platser med ditt barns olika platser och tider i veckan där du förväntar dig att de ska vara. Till exempel kan dina betrodda platser vara skolor, daghem, gudstjänster, en morföräldrares hus osv. När dina betrodda platser har ställts in kommer du att få meddelande om när ditt barn går in och lämnar den platsen. Meddelandena är fullständigt anpassningsbara, och när ditt barn befinner sig på en betrodd plats går enheten automatiskt till lågt energiläge. Att kunna titta på mitt barn i Live Mode-inställningen och det faktum att batterilivslängden för Jiobit kan variera i upp till en vecka på en enda laddning är en livräddare för upptagna föräldrar. Företaget erbjuder flera olika prenumerationsplaner som har tillräckligt med alternativ som förhoppningsvis kan fungera för varje familj. När det gäller absolut självförtroende om ditt barns välbefinnande är denna spårare värt sin vikt i guld.

InvisaWear Smart Smycken ($ 129)

Har du någonsin önskat att du hade ett sätt att förlänga en diskret livlinje i en klibbig situation? Till exempel kanske du kör ensam, går på ett första datum eller går till din bil sent på kvällen och du börjar känna dig obekväma. Invisawear är den perfekta lösningen för de situationerna och så många andra. Denna smarta bärbara finns i form av en högkvalitativ guld- eller silverpläterad charm som du kan köpa som halsband, armband eller nyckelring. Även om du inte vet var du är, eller om du inte kan tala, kan du diskret skicka din plats till dina nära och kära med hjälp av den här enheten. InvisaWear kan skicka ett SMS-meddelande till upp till fem förutvalda nödkontakter och låta dem veta att du begär hjälp. Och det finns en valfri kontakt 911-funktion för att varna polisen som ligger nära din plats. Allt du gör är att koppla din telefon och smycken med Bluetooth och sätt appen att dela din plats med din telefon. En av mina största bekymmer med att använda produkten var att jag utan tvekan skulle väcka varningen. Men när jag fick produkten insåg jag att det inte var något problem alls. Vid installationen gjorde jag en testalarm och bestämde att det definitivt bara skulle gå ifrån om jag tänker det. En humongous förmån är att det inte finns några månatliga avgifter eller prenumerationer. Det är fantastiskt att ha en enkel teknik som ger dig möjlighet att spara ditt liv.

Verizon Hum + ($ 99)

Verizon Hum + ger dig den försäkring du behöver när du eller dina nära och kära står bakom ratten. När du väl har köpt Hum + kopplar du det helt enkelt till OBD-II-porten (ligger under ratten på de flesta fordon som tillverkats efter 1996) och du laddar ner gratis Hum-appen. Det är all installation krävs! Genom appen kan Hum + varna dig för eventuella mekaniska problem i ditt fordon och ge dig tillgång till en 24-timmars mekaniker-hotline. Det kan också erbjuda värdefulla underhållspåminnelser så att du aldrig glömmer när det är dags att rotera dina däck, få din olja att bytas osv. Om Hum + upptäcker en krasch skickar den automatiskt vägbistånd / polis / EMT om du inte svarar till agenten eller be om någon typ av hjälp.

En av mina favoritfunktioner som Hum + erbjuder är säkerhetsresultatet. Det kan spåra ditt körbeteende, inklusive hastighet, så om du har en tonåring bakom rattet, vet du om de kör noggrant och juridiskt. Säkerhetspoänget går dock utöver bara spårhastighet. Det spårar också snabb acceleration, säker brytning, och huruvida du saktar ner tillräckligt innan du gör en tur. Det tilldelar dig sedan ett poäng baserat på alla dessa beteenden. Det är inte bara roligt att veta exakt hur bra en förare är, men det är bra att använda appen för att påpeka familjemedlemmar där de kan förbättra sig. Nu kommer du att ha objektiv bevis snarare än en subjektiv «slowdown». För de yngre förarna kan du också ställa in gränser och hastighetsvarningar, på det sättet om de går av kurs eller kör för fort då får du en varning. Hum + -appen fungerar också som en GPS, som inte bara erbjuder ruttalternativ, utan ger också realtidsrapporter och beräknad körtid och distansinformation. Det är en låg $ 10 månadsabonnemangsavgift som krävs med Hum + som går till akut- och väghjälp.

Ring Video Doorbell 2 ($ 199)