Så här ser du alla tidigare App Store-inköp på din iPhone eller iPad

0
150

Jag har nyligen uppgraderat min iPhone och bestämt mig för att utnyttja det extra lagringsutrymmet på min nya iPhone och ladda ner appar som jag hade raderat för att spara utrymme på min nya enhet. Ett enkelt sätt att göra detta är att visa alla dina tidigare köp av inköp och knacka för att ladda ner dem igen. Så här visar du alla tidigare köp av inköp, inklusive gratisappar.

Relaterat: Så här öppnar du en delad app Musikköp i Apple Family Sharing

  • Öppna appen App Store.
  • Tryck på profilikonen som visas i övre högra hörnet av varje flik men Sök.
  • Tryck på Köpt.
  • Om du använder Family Sharing måste du ta det extra steget med att klicka på Mina inköp.
  • Nu kan du se alla dina tidigare App Store-inköp, inklusive alla gratis appar som du har laddat ner. För att ladda ner några appar under Inte på denna iPhone behöver jag bara klicka på nedladdningsikonen bredvid apptiteln. Det här är bra när du tar bort en app och vill ladda ner den igen på samma enhet eller när du vill hämta en app du köpte på en annan enhet, t.ex. din iPad, på din iPhone eller vice versa.

Att kunna se mina tidigare köp från App Store har gjort det enklare att hitta och ladda ner de borttagna appar på min nya enhet. Det är också roligt att bläddra i tidigare impulsköp, som spökradarappen jag nedladdade runt Halloween för några år sedan.