HomeTillbehörMåste ha biltillbehör: Smart Gadgets för säkerhet, hälsa och bekvämlighet på vägen

Måste ha biltillbehör: Smart Gadgets för säkerhet, hälsa och bekvämlighet på vägen

Relaterat: Din 2018 Apple Smart Home: Innovativ Tech för varje rum i huset

IOttie Easy One Touch Wireless Dash Vindruta – Trådlös Snabb Billaddare ($ 54,95)

Följ mitt råd; Läs monteringsanvisningarna och montera din iPhone fullständigt innan du kör! Efter att ha behärskat alla funktioner har jag kommit fram till att det här mountet är ett måste för alla som vill ha bekvämligheten att ladda deras iPhone, även om det visar kartor, spelar musik eller samtalar på högtalartelefon. Den bästa funktionen? Säkerheten att ha en utsedd plats för din iPhone som håller den användbar men påminner dig om att hålla händerna av den medan du är på vägen.

STM Grace Powerbank 5000 mAh ($ 49,95)

Jag har länge haft min STM-pendlarryggsäck, men den här produkten var min första smidighet i STMs laddningsprodukter, och jag ser en trend av högkvalitativ tillverkning och användarvänlighet här! Denna kraftkälla innehåller ett litiumpolymerbatteri som kan anslutas till en billaddare eller USB-nätadapter och laddas helt inom fyra timmar. Den kompakta, lätta konstruktionen är perfekt för pendlare, resenärer och vägtrappare, och det är också säkert för flygresor! När den är full kan den ladda en iPhone tre gånger innan den behöver ladda sig. du behöver aldrig gå in i Low Power-läget igen. STM Grace har till och med överbelastning, övervärme och överspänningsskydd för att hålla både sig själv och din iPhone säker och redo att användas när du behöver dem.

Scosche MagicMount XL Nackstöd Tablet  iPad nackstödsfäste ($ 29.99)

Denna iPad mount är ett måste för resor med barn. Jag förespråkar inte att du håller ditt barn limmat på teckningar för hela familjesemestern, men det är en välsignelse att kunna slå på en film när sakerna blir lite överbelastade på baksätet. Denna magnetiska montering är så lätt att montera att min 13-årige öppnade lådan och hade vår iPad monterad och spelat på tre minuter-jag tog henne iväg! Och monteringen är lätt att flytta till en annan nackstöd eller ens fordon eftersom det inte finns några fastmonterade komponenter för att ångra. Magic Mount har hållit vår iPad säker och på plats under de senaste tre veckorna av körning, och det inkluderar resor över flera landsvägar och vår egen långa, rutfyllda grusväg.

Air Oasis Mobile Air Purifier ($ 249.99)

Jag försöker hålla min bil ren, men oavsett hur jag vakuum finns det alltid odifer bevis på att jag har två barn och tre hundar, och det tillåter jag att snacka i mitt fordon. Jag har provat Febreze, men hatar den artificiella lukten som den lämnar och bakpulver har inte heller gjort tricket. Vad som har fungerat är Air Oasis Mobile Air Purifier! Denna enhet, som kan rengöra och sanera ett område upp till 250 kvadratmeter, handlar om storleken av en radar detektor och kan anslutas till ett vanligt vägguttag eller bilens cigarettändare, samtidigt som man bara använder elva el. Det filtrerar och eliminerar upp till 99 procent av allergener, bakterier, virus och mögelsporer från luften (såväl som ytorna på din bil). Jag bestämde mig för att göra ett timmarsprov i min stinkiga Prius, och när min yngre dotter och jag återvände för att kontrollera resultaten, fann vi att det inte luktade alls. Jag ska hålla den här portabla renaren i rotation i hela mitt hem och fordon från och med nu.

Renogy E.Lumen Multifunktionell ficklampa ($ 24.99)

Denna soldriven ficklampa har en solpanel i sitt handtag som laddar och driver sitt 2000 mAh litiumjonbatteri i upp till sju timmar. Det finns också ett magnetiskt fäste på handtaget så att du kan placera ficklampan under huven medan du arbetar på motorn eller på din bil utan att oroa dig för att det rullar bort. Till skillnad från andra soldrivna ficklampor som jag testat, lyser E.Lumen ett ljust och kraftfullt ljus som motsvarar en batteridriven enhet. Dessutom finns det flera strålval, inklusive sidoljus med snabbt eller långsamt rött blinkande ljus för nödbelyst bruk. Förutom solladdning innehåller E. Lumin en USB-port så att du kan ladda den från en USB-väggadapter eller i din bil. Det betyder att du också kan använda denna ficklampa som en bärbar batteribank för liten elektronik, inklusive din iPhone. Det innehåller också en säkerhetsbältesnätare, fönsterbrännare och kompass, vilket gör det till ett måste-tillbehör för ditt fordon.

GB40 Boost + Jump Starter ($ 124,95)