HomeHurApparHur man delar din plats på iPhone via Hitta min app

Hur man delar din plats på iPhone via Hitta min app

Jag går för många solo -vandringar och går till och med camping på egen hand. När jag går låter jag alltid någon veta vart jag ska. Så hur delar jag min plats med min iPhone? Hitta min app gör detta extremt enkelt och ger min exakta plats så att jag kan dela den med alla jag väljer. Den här artikeln kommer att visa dig exakt hur du delar din plats med någon som använder Find My App.

Varför du kommer att älska detta tips

 • Detta enkla trick kommer att göra din plats känd endast för dem du vill dela den med.
 • Välj att dela din plats tillfälligt eller på obestämd tid, beroende på dina omständigheter.
 • Dela din plats och få din vän att dela sina tillbaka så att ni båda kan hålla reda på varandra, oavsett hur långt ifrån varandra!

Dela plats med hitta min app

För detta tips måste du ha hitta min iPhone Ställ in. Se till att hitta min iPhone är påslagen och att den andel som min plats också är aktiverad. Om du tycker om att lära dig om Apples säkerhetsfunktioner, se till att du registrerar dig för vår tips för dagen ! Vi skickar snabba tips och tricks för att hjälpa dig behärska din iPhone eller iPad.

Hur man ställer in platsdelning

Viktig notering:

Kom ihåg att när du delar din plats med dina vänner, betyder det inte automatiskt att deras plats kommer att delas med dig. Se till att ni båda delar platser med varandra för att det ska fungera båda vägarna!

Så här delar du din plats med hjälp av hitta min app på din iPhone:

 1. Öppna hitta min app .
  "Öppna
 2. Om du redan har delat att dela, kommer din skärm att se ut så här. Klicka på fliken People . Om inte, kom ihåg att ställa in Hitta min iPhone Innan du fortsätter .
  "Om
 3. Tryck på plus -skylten.
  "Tryck
 4. Tryck på Dela min plats .
  "Tryck
 5. Ange namnet på den person du vill dela och välja dem från resultistlistan.
  "Ange
 6. Tryck på skicka .
  "Tryck
 7. En meny visas längst ner på skärmen. Välj den tidsram som du vill dela din plats för.
  "En
 8. Tryck på ok . Du ser nu listan över personer du delar din plats med.
  "Tryck

Hur man hittar dina vänner

Innan du kan använda din hitta min app för att hitta dina vänner, se till att de har följt ovanstående steg för att dela sin plats med dig.

 1. Öppna hitta min .
  "Öppna
 2. Tryck på People .
  "Tryck
 3. Tryck på namnet på den person du vill hitta. Kartan kommer att knäppas till deras plats och du kommer att kunna spåra dem när de rör sig.
  "Tryck

Och det är det! Det är ett så enkelt sätt att låta människor veta var du är, oavsett om du träffas med vänner eller bara vill att någon ska veta din plats av säkerhetsskäl. Och när din vän har hittat dig efter att du har förlorat Wandering Costco, kanske du kan hjälpa dem med Hitta sin förlorade telefon med din hitta min app .