HomeNyheterHur jag jobbar var som helst på mitt Airstream RV-kontor

Hur jag jobbar var som helst på mitt Airstream RV-kontor

Om denna pandemi har visat oss något är det så att många av oss kommer att föreställa oss våra kontorsmiljöer framöver. Med detta i åtanke har jag redogjort för hur jag skapade en fjärrkontorsmiljö så att jag kan arbeta från vägen i min Airstream Travel Trailer. Jag kommer att beskriva hur du får bästa internetuppkoppling i fläckiga områden, vilken utrustning du behöver (inklusive bilplaneringsappar ), och hur min egen RV-resa började.

 • RV Dreams: More Realistic Than They Seem
 • Hur min Airstream Trailer Journey började

  Jag har tillbringat en hel del av mitt vuxna liv med att använda min semester för att åka på backpacking, vandra, camping, äventyrsmotorcykel och överland. Jag älskar att vara ute och jag tycker att det tar tid att koppla av till naturen att ladda mina batterier, så att jag kan gå tillbaka till mina vardagliga utmaningar med en ny känsla av syfte och motivation. I början av 2019 fick jag reda på att jag skulle bli pappa. Jag var glad. Jag var också tvungen att föreställa mig hur jag skulle spendera min semester.

  ""

  Jag har länge tagits med den reflekterande glansen från Airstream-resevagnarna. Långt innan jag visste att jag skulle vara pappa, tillbringade jag mycket av min tid på att titta på nätet, deltog i RV-shower, dagdrömmer och planerade att lägga till en resevagn till min växande lista över fritidsfordon. Tanken var att någon gång leva i en av dessa. Av en helt annan anledning hade jag ett behov. Efter att förhandlingarna föll och vi missade några släpvagnar kunde vi komma överens om ett pris för en vacker Airstream International 2009 med premiuminredning.

  Det var en dröm som blev verklighet för mig, men ännu viktigare, jag hade nu en certifierad, allrullad, rullande babyuppfödningsstation redo att gå på en hatt. Det var det perfekta verktyget för att fortsätta att komma ut i naturen samtidigt som man upprätthåller en relativt konsekvent baslinje av varelser som gör det så mycket lättare att uppfostra ett litet barn. Vi hade temperaturkontroll för att mildra elementen, rinnande vatten, ett buggfritt utrymme, ett fullt fungerande kök och badrum, en TV och en lugn plats att lägga vår baby i säng medan alla andra tyckte om lägerelden. Det var allt jag kunde be om. Lite visste jag, med en pandemi precis runt hörnet skulle Airstream bli mycket mer än bara en mobil plantskola.

  Trenden mot en övergående livsstil

  Redan före COVID-19-pandemin såg vi en kraftig ökning av människor som valde en mer övergående livsstil. Övervägande drivande av pensionärer men också av ungdomar som letade efter ett annat sätt att leva, önskan om lägre levnadskostnader och en större känsla av äventyr fanns redan.

  Medan människor började leva heltid i husbilar eller skåpbilar för nästan 100 år sedan är begreppet att arbeta fjärrstyrt från en husbil något nytt. Denna tillväxt drivs främst av ökad tillgång till ständigt växande datanätverk och tillgängliga Wi-Fi-anslutningar. Om du kan få datatjänst kan du troligtvis arbeta på distans.

  Jag har pratat med VDar och nyanställda som delar tron ​​på att arbeta på distans kommer att vara den nya normen. Medan traditionella kontorsmiljöer har lekt med tanken på fjärrarbete under lång tid, var det alltid ett gissningsspel om hur det skulle gå. Tja nu vet vi, och fördelarna ser ganska bra ut.

  Chefer kan nu föreställa sig företagets framtid utan dyra butiksytor och känna sig säkra på att produktiviteten inte har förändrats så mycket. Deras anställda är lyckligare i många fall också. Att spendera mindre på bensin, kontorsdräkter och måltider hemifrån innebär att hålla mer av vad de gör. De kan också undvika de själskrossande pendlingarna varje dag.

  Race for a RV

  Mobilkontoret har blivit en eftertraktad flykt. Efter månader av att ha samlats hemma är det perfekta motgiften att byta kontor till en husbil. Genom att resa in i din skyddande bubbla kan du säkert arbeta, laga mat, använda toaletten och sova i ditt eget skyddade område.

  RV-priserna har skjutit i höjden som ett resultat. Friluftsliv har blivit en av de säkraste och mest eftertraktade flykt från isoleringen av pandemin. När du kombinerar det plötsliga behovet av att spendera mer tid utomhus med den inneboende säkerheten som erbjuds genom att resa med ditt eget bostadsutrymme, skapar du en nästan perfekt storm. I grund och botten tar alla som kan ut på den öppna vägen.

  Din guide för att arbeta från vägen

  Att arbeta från vägen kräver några viktiga element för att göra det möjligt. Du behöver power , celltjänst och Wi-Fi . Den stora nyheten är att du kan uppnå detta ganska enkelt.

  Power on the Go

  Kraft är ganska lätt att få tag på. När du reser med husbil kan du vanligtvis ansluta el på en campingplats och driva din husbil och alla dina nödvändiga enheter. Människor inser dock inte ofta att de flesta husbilar inte driver likström medan du campar från nätet. Så medan dina lampor och fläktar drar ström från batterierna kan du inte ansluta din bärbara dator och dra en laddning.

  Detta är en vanlig missuppfattning som förvaras av de vackra bilderna du ofta ser på sociala medier. En man arbetar fridfullt på sin bärbara dator med höga skogsmarker. Den pittoreska husbilen sitter som en pålitlig köra i bakgrunden. Han är produktiv även när han suger upp lugnet i naturen. Han säljer drömmen.

  Även om det verkligen är möjligt att arbeta under dessa förhållanden är det också viktigt att notera några saker. Om han inte har ett sätt att ladda sin bärbara dator eller telefon arbetar han inte länge från den här platsen.

  Lyckligtvis finns det också ett stort antal reservkraftsalternativ som hjälper dig att hålla dig längre bort. Solenergi är ett alternativ – jag använder Goal Zero Boulder 100 Solpanelportfölj (299,95 $). På det här sättet kan jag starta och förlänga mitt backland och avlägsna läger långt bortom Airstreams begränsningar.

  Camping med Cell Service

  Om du verkligen försöker komma undan finns det inget bättre än en avlägsen plats i vildmarken. Även om detta är bra för din mentala hälsa, håller det dig inte precis i kontakt med kontoret. Om jag planerar att arbeta är jag vanligtvis borta från längre vistelser i områden utan celltjänst.

  Det finns dock några fantastiska bilresor som hjälper dig att planera dina stopp. USA: s offentliga länder ($ 2,99) eller USFS & BLM Campgrounds ($ 0,99) appar är fantastiska sätt att undersöka spridd camping (på allmän mark bort från campingplatser) och planera ditt nästa stopp . När du väl har hittat en önskvärd naturlig plats kan du para ihop den med en snabb kontroll på Opensignal < / a> app (gratis) för att få en fast bild av hur din mobilsignal kommer att se ut när du anländer.

  Wi-Fi i naturen

  Slutligen, kolla appar som WiFi Hotspot Map (gratis) för att planera din arbetssemester väl. Innan du åker kan du kartlägga dina destinationer baserat på tillgänglig mobiltäckning och närliggande Wi-Fi. När jag väl har kommit till en plats vill jag också använda Speedtest Net-appen (gratis) för att få en tydlig bild av exakt vilken typ av tjänst jag jobbar med. Det sista du vill är att upptäcka att Zoom inte fungerar trots att du kan skicka e-postmeddelanden utan problem.

  Airstream har specifikt ett partnerskap med AT&T för att ge direkt datatjänst till din husbil. Det kallas planen Airstream Connected (från $ 25 / månad) och det är i grunden en särskild mobil hotspot som förblir hos din husbil. Tjänsteleverantörer som AT&T och Verizon erbjuder också dataplaner och bärbara mobila hotspots, och jag skulle rekommendera den vägen helt enkelt för att den är mer mångsidig om du vill använda din datatjänst från din husbil.

  Därifrån kan du lägga till alla typer av signalförstärkande enheter om du tycker det är lämpligt. Jag tycker att ju enklare du kan göra saker, desto bättre. Färre enheter att ladda och färre saker för att hålla reda på alla lika mer tid att spendera utomhus när du inte arbetar.

  RV-drömmar: mer realistiska än de ser ut

  Att arbeta från din husbil medan du tittar ut genom fönstret mot en orörd sjö är ett drömscenario för många. På grund av den fortsatta utbyggnaden av mobiltjänster och appar för att hjälpa till att göra fjärranslutning så mycket enklare ser vi att denna dröm blir verklighet. Det kommer med arbete, men det är ofta värt belöningen. Husbilsboende har en inlärningskurva, och även när allt blir andra natur är det fortfarande bäst att jämföra det med exklusiv camping snarare än mobilt boende. Det är ett fönster till en bättre värld, en där du har mer tid att njuta av
  utomhus och skapa minnen. En upplevelse som tidigare reserverats för familjesemester utvidgas nu till en livsstil.