Hur du delar din plats från Google Maps på din iPhone

0
46

Visste du att du kan dela din realtidsplats med vänner och familj direkt från Google Maps-appen på din iPhone? Vi har redan täckt hur du delar och sparar platser från Apple Maps, men du kan också skicka din plats från Google Maps-appen, så det finns ingen förvirring kring träffar när du är ute och går. Låt oss börja!

  1. Öppna Google Maps-appen och se till att du är inloggad; leta upp i det övre högra hörnet för din profilbild eller initial. 
  2. Tryck på Meny (hamburgare) -ikonen och tryck sedan på Platsdelning.

  3. Kran Komma igång på botten av sidan.
  4. Därefter väljer du hur lång tid du vill dela din plats, från en timme och uppåt eller till och med alternativet att lämna platsdelning på tills du väljer att stänga av funktionen manuellt.

  5. När du har valt hur länge du vill lämna platsdelning på trycker du på Välj People.
  6. Skriv ett namn, telefonnummer eller e-postadress i Till fältet, eller välj från listan med alternativ nedan.

  7. När du har valt en eller flera personer att dela din plats med trycker du på Dela med sig.

Det är allt! Nu vet de personer du valt var du hittar dig under den tid du har angett.