HomeHitta min iPhoneHitta min iPhone: Så här stänger du av Hitta min iPhone med...

Hitta min iPhone: Så här stänger du av Hitta min iPhone med 3 enkla metoder

Hitta min iPhone är en Apple-säkerhetsfunktion som kan hjälpa dig att hitta en saknad eller stulen iPhone, iPad eller iPod Touch genom att logga in i icloud.com eller använda Sök My iPhone-appen på en annan iPhone, iPad eller iPod Touch eller på en Mac . Hitta min iPhone är i grunden en iPhone-tracker som kan hjälpa till att hitta din saknade enhet, även om batteriet är dött, så länge du har aktiverat Skicka senast plats. När Skicka senast läge är aktiverat överför enheten din plats när batteriet är på väg att dö så att du har en plats för att börja söka efter den. Jag kan inte rekommendera tillräckligt mycket att du följer anvisningarna i den här artikeln för att aktivera Sök efter min iPhone och funktionen Skicka senast plats. Det finns dock tider när du vill veta hur du inaktiverar Sök min iPhone, till exempel om du ger bort eller säljer din enhet. Om du undrar hur du stänger av Sök min iPhone, läs vidare, och vi går igenom tre sätt att genomföra processen, steg för steg.

Relaterad: Hur hittar du din iPhone även om den är död (med utan hitta min iPhone)

Du kan stänga av Hitta min iPhone från appen Inställningar på din iPhone, Sök min iPhone-app eller icloud.com.

Så här stänger du av Hitta min iPhone direkt från din iPhone

Det är verkligen snabbt och enkelt att stänga av. Hitta min iPhone om du fortfarande har enheten i handen. Självklart, om du säljer eller ger bort din iPhone, finns det flera saker du behöver göra för att skydda dina data. Läs den här artikeln för övriga steg du borde ta.

 • Öppna appen Inställningar.
 • Tryck på ditt namn längst upp på skärmen.

hitta min telefon iphonehur stänger du av hitta min iphone

 • Tryck på iCloud.
 • Bläddra ner till Sök min iPhone och tryck på den.

leta reda på min telefonvar är min telefon

 • Byt ut Hitta min iPhone och ange ditt Apple ID-lösenord. Skicka sista platsen stängs automatiskt av.

stäng av hitta min iphone

Hur stänger jag av Hitta min iPhone från Hitta min iPhone App?

hitta min iPhone

Om du inte har enheten kan du använda Sök min iPhone-app på en Mac eller en annan iOS-enhet. Stänger av Sök min iPhone från den här appen raderar också din enhet. Om du bara vill stänga av Sök min iPhone och inte torka hela enheten följer du anvisningarna för att stänga av funktionen från Inställningar istället. Så här stänger du av Hitta min iPhone från appen:

 • Öppna appen Sök min iPhone.
 • Markera enheten som du vill radera.

hur stänger jag av hitta min iphonehitta min telefon iphone

 • Tryck på Åtgärder.
 • Tryck på Radera iPhone.

hur stänger jag av hitta min iphonehur man stänger av hitta min iphone

Stäng av Hitta min iPhone från icloud.com

Om du inte har din iPhone längre och inte har en Mac eller annan iOS-enhet och fortfarande vill logga in din gamla enhet ur Sök min telefon kan du göra det från icloud.com. Tänk på att det här inte bara kommer att underteckna enheten från Sök min iPhone, men raderar även alla inställningar och data på enheten, återställer den till fabriksinställningar och gör den redo för sin nya ägare. Se till att du har säkerhetskopierat alla dina data och inställningar innan du genomför denna process!

 • Logga in på icloud.com med ditt Apple-ID och lösenord. Om din enhet är skyddad med tvåfaktorsautentisering måste du ange tresiffriga kod Apple skickar dig också.

spåra min telefon

 • Tryck på ikonen Sök iPhone.

hitta min enhet

 • Du kommer att bli ombedd att ange ditt lösenord igen; Apple försöker verkligen svårt att hålla dina enheter säkra!

hitta min iphone inloggning

 • Klicka på Alla enheter-menyn längst upp på skärmen och välj sedan enheten du vill avaktivera Sök min iPhone på.

hitta iphone

 • Tryck på Radera iPhone och välj sedan Ta bort från konto.

hitta min enhet