Granskning: Skapa ditt eget unika Apple Watch Band med Skinit

0
48

Under de senaste åren har jag använt Skinit för anpassade självhäftande skinn och till och med telefonväskor, men jag har nyligen lagt märke till att de också låter dig skapa en Anpassat Apple Watch Band ($ 45). Detta är inte ett klistermärke, utan ett klockband i faux läder med vilken bild du tänker tryckt på ytan. Jag beställde en till alla hjärtans dag. Det var en stor hit med min fru och ger en verkligt unik present.

För min design använde jag två bilder av vår valphund. En för ovanstående klocka och en för nedan. Jag medger att jag var tvungen att använda vissa Photoshop-färdigheter för att få min design precis rätt, vilket lämnar tillräckligt med fast färg över och under huvudbilderna medan de undviker hålen i klockbandet, men de flesta användare borde vara nöjda med sitt webbaserade interaktiva designverktyg. Var bara uppmärksam på orienteringen och lämna tillräckligt med marginal runt kanterna. Skinit support sApple Watches i antingen 38 / 40mm eller 42 / 44mm storlekar. Trots det låga priset för en anpassad design är bandet ganska välgjorda och känns som äkta läder.

Fördelar

  • 100 procent unikt klockband
  • Interaktivt designverktyg
  • 38 / 40mm eller 42 / 44mm stöd
  • Välgjord faux-läderrem

Nackdelar

  • Att designa tar uppmärksamhet på detaljer

Slutlig dom

Skinit gör mycket mer än anpassade klistermärken och dess anpassade Apple Watch Band låter dig visa din egen unika stil.