Granskning: Ge din MacBook samma skyddsnivå du ger din iPhone

0
103

Jag har använt och rekommenderat Urban Armor Gear-fodral för iPhones, i många år. De hade en smart marknadsföring vid de senaste Consumer Electronics Shows i Las Vegas, där du sätter in ditt gamla smartphonefall, kasta bokstavligen i en stor, klar plastpåse, och de ger dig en ny. Jag gjorde det och var glad att få uppgraderingen. Men det hände mig att, lika värdefull som min iPhone är, min bärbara dator är ännu viktigare och svårare att ersätta. Det var därför jag var glad att granska Plasma MacBook Case ($ 79,95) när Urban Armor Gear gav mig fallet att försöka.

UAG MacBook-fodralet, precis som deras iPhone-fodral, erbjuder robust skydd med Mil-Spec-dropptestning. De har gummerade hörn och fotkuddar. Väskan är utformad för en bra passform, med tillgång till alla portar, och inkluderar ventilationsportar för värmeavledning.

Kosmetiskt ser det ut som det är tufft, vilket påminner om de dyra Panasonic ToughBooksna, men med alla fördelarna med en MacBook. Apple fans kommer att uppskatta att Apple-logotypen är synlig. Jag skulle vilja se mer färgval än det röda / klara och svarta erbjudandet, men det går bra med både Apples silver- och rymdgråa MacBooks.

Pros

  • Robustt skydd
  • Gummerade hörn och fotkuddar
  • Ventilation för värme
  • Tillgång till alla portar
  • Apple-logotypen är synlig

Nackdelar

  • Endast ett färgval

Slutlig dom

Om du letar efter ett fall, kolla inte längre. Plasma MacBook-fodralet från Urban Armor Gear ska uppfylla dina behov.