HomeTillbehörGranskning: Blue Light Blocking Shades från Lucyd Gör läseskärmar enkelt på ögonen

Granskning: Blue Light Blocking Shades från Lucyd Gör läseskärmar enkelt på ögonen

Jag har granskat de Bluetooth-aktiverade solglasögon från Lucyd, som Lucyd utvecklade i samarbete med NFL-stjärnan Richard Sherman, och tyckte att de var överkomliga och användbara, så jag var angelägen om att prova deras senaste samarbete, känt som Sherman Shades. Dessa är ett sortiment av eleganta solglasögon (eller klara glasögon) som är utformade för att underlätta skärmläsningen med blått ljus. Lucyd skickade mig Cool Down Glasses ($ 24.99), vilket är en av fyra stilar.

Jag har bär receptlinser i tiotals år, ända sedan jag började använda datorer på 1980-talet. Ändå tog jag bort min och använde dessa för att skriva den här recensionen och jag kunde se min skärm utan att skissa som jag normalt skulle behöva göra utan mina receptglas. Jag har visserligen bara ett milt recept och kan lagligen köra utan glasögon, men jag blev positivt överraskad över att Cool Down Glasses förstärkte min vision. Den största fördelen som de erbjuder är blått ljus som blockerar, vilket är viktigt för smartphone-, surfplatta- och datoranvändare, men en intressant sidofördel är att de blir något mörkare när de utsätts för solljus och förbättrar nattvisionen något. Jag kunde använda dessa under min vakenhetstid, i bilen, vid datorn och runtom i stan.

Överraskningen är hur prisvärda de är. Till cirka $ 25 (eller $ 20 för vissa modeller) för Cool Down-versionen jag använder, de är välgjorda, ser snygga ut och är också bekväma med en mjuk, slät yta. Som nämnts är dessa Richard Sherman godkända, så fans kommer att uppskatta att glasögonen är begränsade till 2 700 enheter och att de innehåller ett samlat spelkort för begränsad upplaga för Sherman. Om du har ett starkare recept kan det hända att de inte fungerar för dig om du inte har kontakter, men det finns gratis returer på Amazon.

Pros

  • Snygga alternativ
  • Bekvämt att bära och att se skärmar
  • Mycket prisvärd
  • Richard Sherman godkände
  • Samlarföremål för begränsad upplaga ingår

Nackdelar

  • Inte för recept

Slutlig dom

Om du inte har ett starkt recept eller använder kontakter är Cool Down Glasses från Sherman Shades ett snyggt sätt att minska ögonbelastningen på grund av skärmanvändning medan du ser snygg ut.