HomeTillbehörGeek Shopping: Tech Gear & Tillbehör till nördarna, Freaks & Geeks i...

Geek Shopping: Tech Gear & Tillbehör till nördarna, Freaks & Geeks i ditt liv

Detta är 2018; nördar och nördar är coola nu. Du är konstig, konstig och smart – det är inget att skämmas för! Skriv den fanfictionen, gå till den konventionen, ha den cosplayen. Geeks förändrar världen med sina lustar, som oftast gör det till en bättre plats. Det finns många olika typer av nördar och nördar, och denna roundup kommer att innehålla lite nörd och nötkreatur för alla. Oavsett om du är ute efter ljud, uppskattar moderniserade rester av det förflutna, njut av 3D-utskrift i framtiden eller bara vill visa upp ditt fandom med nötkugghjul tror jag att du är nöjd med redskapet du hittar nedan. Så snälla, gå och skapa. Låt dina lustar leda dig; världen behöver det geni.

Relaterat: PopSockets Review: Praktisk iPhone tillbehör eller goofy distraction?

Libratone Spår + In-Ear Earphones ($ 199)

ljudavbrytande öronproppar

Jag försökte Libratone Track + öronproppar på CES i år och hittade en ficka lugn mitt i ljudet från publiken. Jag ville omedelbart ett par. Med justerbar brusavstängning kan du bestämma hur mycket av omvärlden som når dina öron. Den mjuka sladden som förbinder de två hörlurarna rymmer ett åtta timmars batteri och är det smidigare jag har provat – det är lätt att glömma att det finns överhuvudtaget. Hörlurarna är svettiga och stänkskyddade, plus de levereras med fem olika öronspetsar så att du kan hitta den mest bekväma passformen, oavsett om du lyssnar på en podcast på tåget eller sprängar musik när du kör 10K. Libratone Track + blev snabbt min go-to earbuds; Jag kunde lätt höra skillnaden mellan deras otroliga ljud och subpar öronbud. Om du är en audiophile nerd på en budget, överför inte dessa.

Qwerkywriter S-tangentbordet ($ 249)

mekaniskt tangentbord

Skrivmaskiner är en rest av det förflutna, men måste de stanna kvar? Qwerkywriter S ger känslan av att skriva på en mekanisk skrivmaskin i den moderna världen. Anslut med USB eller Bluetooth till din dator, iPhone eller iPad. Njut av när nostalgi rusar in. Knock-off modeller av Bluetooth skrivmaskiner är överflödiga, men ingen ger högkvalitativa material och uppmärksamhet på detaljer som Qwerkywriter S. Lithiumbatteriet varar upp till en hel månad på en enda laddning, knopparna arbeta för att rulla och volymen, och till och med returfältet gör sitt jobb. En granskare uttryckte det perfekt när de sa: «Så dumt som det låter, det får mig att skriva!» Det är nerd-speak for, «Jag är geeking ut just nu, och det här är fantastiskt.» Jag kunde inte hålla med Mer.

Twelve South BookBook-fodral för iPad Pro ($ 79,99)

ipadfall

Boka nörd glädjas! Dölj din älskade teknik under täcken av en gammal bok med BookBook. Detta fodral är tillgängligt för olika modeller av iPad, MacBook och iPhone. Till min förvåning, min BookBook lurar verkligen folk mycket oftare än jag någonsin förväntade mig. Dessutom fungerar det som det perfekta slim-fit fodralet för dina enheter. BookBook för iPad Pro fördubblas också som ett stativ, med en vinkel för både sketching bekvämt och lounging med en film. Jag har varit ett stort fan av Twelve South i flera år nu, och det släpper mig aldrig. BookBook är min favorit av alla tolv södra produkter. Håll din iOS-enhet så vacker, klassisk och elegant, samtidigt som du skyddar bort några bokhattare.

Spel av telefoner Däck av kort ($ 20)

spel av telefoner

I stället för att komma ihop med vänner bara för att stirra på dina telefoner, varför inte använda dina telefoner för att spela ett gruppspel? Spel av telefoner utmanar dig att hitta, dela, skapa eller göra något med din telefon i ett kort mot mänsklighetstypspel. När ett kort är ritat har gruppen sedan 60 sekunder att producera, varefter domaren för den rundan bestämmer vem som vann och vinnaren samlar in kortet. Spelet är över när en spelare har tio kort totalt. Det är ett dumt och roligt äventyr som ber dig att utforska nya nivåer av humor och lita på dina vänner. Självklart behöver alla en smartphone att spela, så kanske inte bjuda din woodsy-vän med en flip-telefon till den här festen.

Sculpto + 3D-skrivare ($ 630)

köp 3d skrivare

Hushålls 3D-skrivare har kommit långt, men de har fortfarande en lång väg att gå. För någon som inte är redo att släppa tusentals men vill ha en skrivare som fungerar lika bra som det hävdar, rekommenderar jag starkt att du checkar ut Sculpto +. I huvudsak är det en maskin som smälter in plast i vilken form du kan drömma upp. Den medföljande appen ger dig ett massivt bibliotek med utskrivbara figurer, samt möjligheten att ladda upp din egen fil för utskrift. Jag skulle hålla information om jag inte nämnde de problem som jag fick Sculpto + till jobbet, trots att företaget uttryckte att min erfarenhet var en anomali. Lyckligtvis kunde jag så småningom räkna ut problemet med hjälp av Sculpto-laget, som var oerhört tålamod och hjälpsam. Det finns inget som att titta på någonting 2D till liv, och Sculpto + är den perfekta platsen för att starta ditt 3D-skrivande äventyr.

Casetify ($ 39- $ 45)

casetify

Vi behöver alla ett skyddande fall. varför inte använda din som ett tillfälle att uppskatta vad du är passionerade för? Casetify är fantastiskt att presentera en mängd olika grafik, bilder och teman som du kan skriva ut på det fall du vill ha. Från ett enkelt snäpptåg till en kraftig droppsäker modell erbjuder Casetify flera alternativ. Min nuvarande favorit är Star Wars-fallet med blå glitter som Casetify skickade mig, men det är säkert att vara en design för (nästan) alla.

GameVice iPhone Controller ($ 79,95)

inga wifi spel

För ofta hålls din njutning av de bästa spelen på din iPhone tillbaka av bristen på en kontroller. GameVice löser det problemet, placera din iPhone snuggly i mitten med en traditionell kontroller som kommer från vänster och höger sida av din bildskärm. Den enda, mycket små, nackdelen jag mötte var att jag var tvungen att ta bort mitt iPhone X-fodral (vilket jag förväntade mig) och mitt skärmskydd (vilket jag inte förväntade mig) för att kunna använda GameVice. Men det var ett litet pris att betala för de åtta timmars spel som följde. När du tar bort iPhone, håller de två sidorna på kontrollenheten sig ihop med en magnet och passar perfekt inuti din ryggsäck. GameVice är perfekt för lata helger hemma och långa pendlar. För iPhone-spelaren är detta en absolut måste-ha.

Harry Potter PopSocket ($ 15)

popsocket