HomeAppsFeatured iUser: How Blogger & Fashion Influencer Malvika Sheth använder sin iPhone

Featured iUser: How Blogger & Fashion Influencer Malvika Sheth använder sin iPhone

I varje nummer av iOSApple tidningen har vi iPhone-hemskärmarna från människor från olika samhällsskikt, så att våra läsare kan se hur de använder iPhone-appar för att tillgodose olika behov. I vårt nummer av våren 2019 presenterade vi Malvika Sheth, som använder sin iPhone för att ladda upp mode-, skönhets- och resevideoer och upprätthålla hennes sociala medieprofiler och webbplats. Om du har en berättelse och appar du vill dela, skicka ett e-postmeddelande till mig så kan vi presentera dig i ett kommande nummer av tidningen!

Malvika Sheth

Malvika är en mode maven och influencer med en publik på över 16 000 drivna drömmare som brinner för att använda mode som ett kreativt utlopp. Malvikas webbplats uppdateras ofta med nytt innehåll, inklusive bloggar och videoklipp.

UNUM (gratis)

Jag använder den här appen för att upprätthålla en konstant ström av sammanhängande innehåll med en ambitionell estetik på min Instagram-profil. 

Adobe Lightroom (gratis, $ 4.99 / månad för Premium)

Jag använder den här fotoredigeringsappen för att hålla mina bilder i samma färgscheman medan jag fortfarande ser realistisk ut. 

Instagram (gratis)

Instagram är den sociala plattformen jag lägger mest innehåll till, inklusive en till tre inlägg och tre till fyra historier per dag.

YouTube (gratis)

Efter att ha filmat resevloggar eller mode- och skönhetsvideor redigerar jag och laddar upp dem till YouTube för att ge mina tittare större inblick i vad som faktiskt händer i en modeinflytares liv. Jag delar ungefär tre videor per månad. 

Facebook (gratis)

Det här är en plats där både mitt Instagram-innehåll och blogginlägg delas – det är det enklaste sättet för mig att nå min äldre publik. 

belöningStyle (gratis)

Genom belöningsstilen genererar jag länkar till kläder eller enskilda delar som jag bär så att mina tittare kan handla min stil genom sina LikeToKnowIt-konton. 

Octoly (gratis) 

Detta är en av mina favoritapps för influenser på marknaden eftersom det hela tiden skickar erbjudanden för mig att granska produkter och skapa innehåll. Octoly ger mig unika möjligheter att arbeta tillsammans med några av mina favoritmärken.

Google Analytics (gratis)

Detta är ännu en integrerad app för min verksamhet; det låter mig kontrollera min webbplatsstatistik och förstå min publik så att jag kan skapa innehåll som bättre tjänar deras intressen.