Detta skyddande, färgglada X-Doria-fallet visar Off the Colorful XR

0
67

Om du köpte en iPhone XR, som du gjorde, spenderade du nog en tid på att bestämma en färg (jag valde röd) och det sista du vill göra är att täcka telefonen i ett solidt fall. Åtminstone så kände jag det. Lyckligtvis gör X-Doria några väldigt skyddande fall som har en klar rygg. Företaget skickade mig Defense Air ($ 39,99) i flera färger. Jag valde den röda, och det ser ganska snygg ut med den röda iPhone XR. Men X-Doria erbjuder även versioner med silver eller svart eller kricka. Apple erbjuder iPhone XR i fler färger än det, så jag skulle hoppas att X-Doria skulle matcha de andra, men om inte, kan du fortfarande mixa och matcha bra.

Det tjocka, tydliga silikonskalet ger gott om skydd, kompletterat med aluminiumstötfångaren längst upp och ner på väskan. Väskan har också en upphöjd läpp för att skydda skärmen, även om det inte finns något skärmskydd. En fin touch är att saken omdirigerar ljudet från iPhone: s högtalare mot framsidan. I tio år trycker Apple fortfarande ljudet nedåt med högtalare monterade på undersidan av sina iPhones. Jag har alltid ansett detta en designfel, och jag kommer ofta att koppla min hand för att omdirigera ljud mot mig. Nu behöver jag inte göra det! Fallet är relativt tjockt, men lyckligtvis tillåter det fortfarande trådlösa laddningar. 

Pros

  • Tydlig rygg visar iPhone XR-färg genom
  • Aluminium kanter för skydd
  • Högtalaren omdirigeras framåt
  • Grippy kanter
  • Höjde läppar

Nackdelar

  • Fler färger än de fyra (silver, svart, blått och rött) skulle vara trevliga

Slutlig dom

X-Doria Defense Air ger en fin balans mellan skydd och stil samtidigt som en iPhone XRs färgsken passerar igenom.