HomeHurSå här sätter du på ficklampan på din iPhone med "Hey Siri"...

Så här sätter du på ficklampan på din iPhone med «Hey Siri» i iOS 12

Min iPhone har blivit något jag alltid bär med mig, tillsammans med mina nycklar och plånbok. Jag har en bättre chans att hitta min iPhone i mörkret än säga, badrumsdörrknappen vid första försöket. En av de mest användbara sakerna som min iPhone tillhandahåller är ficklampan. Med uppdateringen iOS 12 kan jag nu stänga av ficklampan på och av med hjälp av «Hey Siri» röstkommandon. Så om jag sitter fast i mörkret lyser «Hey Siri» vägen.

Relaterat: Så här aktiverar du din iPhone-ficklampa Av

Att kunna slå på ficklampan med «Hey Siri» röstkommandon kan göra saker lättare, speciellt om du redan har händerna fulla.

  • Innan du använder «Hey Siri» för att styra iPhone-ficklampan måste du ha enheten uppdaterad till iOS 12 och vara säker på att «Hey Siri» är aktiverat i Inställningar och din enhet har en Wi-Fi eller mobilanslutning.
  • Du ska bara använda enkla fraser som «Hey Siri, slå på / av ficklampan» eller «Hey Siri, ficklampa på / av.» Längre kommandon kan förvirra Siri.
  • Siri känner igen ordet «fackla» för att betyda samma sak som ficklampa.

Siri kan inte justera ficklampans ljusstyrka, men du kan göra det manuellt i Control Center.

  • Dra ner från det övre högra hörnet på iPhone-skärmen för att öppna kontrollcentret på iPhone X och senare. Dra upp på skärmen på tidigare iPhones.
  • Tryck ner på ficklampans ikon tills den nya skärmen med justeringsfältet dyker upp.

  • Dra upp eller ner i fältet för att vrida iPhone-lampans ljusstyrka upp eller ner.