Så här lämnar du en grupptext på din iPhone

0
128
  • Peka på topprubriken i samtalet, där de ursprungliga bubblorna är.
  • Tryck på info-ikonen.
  • Välj Lämna denna konversation och bekräfta.
  • Tryck på Klar.
  • Du och andra som fortfarande står i konversationen ser att du har lämnat gruppchatten. Du kommer inte att få några fler meddelanden från den här grupptexten.

Om du inte ser alternativet att lämna, kanske vissa medlemmar inte använder iMessages eller iOS-enheter. Du kan fortfarande stänga av samtalet för att sluta ta emot meddelanden från grupptexten:

Så här stänger du av en grupptext med medlemmar som inte använder iMessages:

  • Öppna grupptexten. Peka på topprubriken på konversationen och tryck sedan på informationsikonen.
  • Växla dölj varningar till på. Tryck sedan på Klar.
  • Nu bredvid konversationen ser du en måneikon som betyder att den har blivit dämpad.
  • Du kan också svepa till vänster på gruppchatten från huvudskärmen för meddelanden för att välja Dölj varningar.

Med det här tipset kan du rikta uppmärksamheten bort från alla grupptexter som du vill lämna.