HomeHurSå här lagrar du en nyhetshistoria för senare från Notifieringscenter på iPhone...

Så här lagrar du en nyhetshistoria för senare från Notifieringscenter på iPhone och iPad

Jag älskar att få meddelanden från nyheter i min iPhones anmälningscenter, men jag får nya så snabbt att en historia jag inte hade tid att läsa genast kan bli begravd. Det var därför jag var glada att få reda på att jag kan spara dessa historier för senare, så jag saknar inte nyheterna som jag verkligen vill läsa. Låt oss börja lära oss hur denna funktion fungerar så att du kan göra detsamma!

Relaterat: Hur får man nya meddelanden från Apple News App

För att spara en nyhetshistorik från Meddelanden för att läsa senare:

  • Tryck och håll ner meddelandet från den berättelse du vill spara.
  • Alternativen kommer att visas inklusive Läs historia, Spara till senare och Dela; tryck på Spara för senare.

iPhone meddelandenios-anmälan

  • När du är redo att läsa din sparade historia öppnar du appen Nyheter.
  • Tryck på Bläddra längst ner på skärmen och rulla ner till botten.

nya iosgratis läsapplikationer

  • Tryck på sparade berättelser.
  • Artikeln du senast sparade från Notifieringar ligger högst upp i listan.