HomeTidskriftRunt kontoret: Stuffa iPhone Life Team är kärleksfull

Runt kontoret: Stuffa iPhone Life Team är kärleksfull

En riktigt rolig funktion i iOSApple kvartalsmagasinet är vår Around the Office-funktion. I denna sammanfattning berättar vi våra läsare om hobbyer, böcker, filmer och produkter som har fått vår uppmärksamhet nyligen. Låt oss veta i kommentarerna om du har rekommendationer till våra teammedlemmar! 

Jaime Thatcher, Art Director

Min trädgård

Det här är det andra året som jag och min flickvän planterade en grönsaksträdgård, och jag älskar den. Vi odlar flera typer av greener, tomater, paprika, kål och basilika, bland annat. Förra året tillverkade och frös vi tomatsås och pesto, och i år ska vi prova att göra surkål.

Leanne Hays, associerad redaktör

Solmate strumpor ($ 20,95)

Jag har beundrat Sole Mates-strumpor i flera år men har aldrig köpt dem på grund av priset. Förra julen behandlade jag mig med ett par och har bär dem minst två gånger i veckan året runt. De har hållit fantastiskt upp, och de ljusa färgerna och det ojämförliga mönstret får mig att le.

Tamlin Day, Web Writer

Åtta Cup Classic Chemex (45,95 $)

Jag skulle inte kunna leva utan min Chemex 8-kopp kaffekanna. Jag hänvisar till den som min vetenskapskaffe, eftersom den gör den perfekta koppen pålitligt varje morgon.

Cullen Thomas, Writer & Producer

Forbidden Journey av Ella Maillart ($ 32.99)

Jag har ödmjukt konsumerat reseböcker skrivna om platser och kulturer som nu bleknar. Till exempel åkte författarna Peter Flemming och Ella Maillart från Peking till Kashmir 1935, sedan skrev han News från Tartary, och hon skrev Forbidden Journey. Deras perspektiv på sin resa gör en strålande verklig kontrapunkt till min Game of Thrones binge.

Donna Cleveland, chefredaktör

Schitt’s Creek (Netflix, 8,99 $ / månad)

Om du letar efter en bra chuckle och några positiva lektioner mitt i det absurde, är du säkert en fan av denna knäppa sitcom om vad som händer när en en gång rik familj tvingas flytta till den ödmjuka staden Schitt’s Creek.

Hallei Halter, bidragande författare

SToK Cold Brew Coffee (12 räkningar / $ 35,90)

Jag köper en 48-ounce kanna av detta kalla bryggkaffe en gång i veckan. Det räcker för min arbetsdagsmorgon och hjälper mig att spara tid och pengar jämfört med att hämta frukost från ett kafé.

Rheanne Taylor, videoproducent

Print Studio-app (gratis)

Jag planerar en fotograferingsshow, så jag har skrivit ut massor av foton. Om det finns något jag har lärt mig genom den här processen är det att jag älskar att arbeta med Social Print Studio (mina tryck är alltid så fantastiska!). Jag började nyligen använda Print Studio-appen, vilket gör hela processen mycket enklare.

Högsta bildkredit: fotoinfot / Shutterstock.com