Köparguide 2019: iPhone Photography Gear & Accessories

0
33

Har du en fotograf på din semesterpresentlista som du gärna skulle överraska med ett unikt och användbart iPhone-fototillbehör? Vi har inkluderat ett linspaket för smarttelefoner, ett stativ, en fotväxelsäck och mer i vår semesterköparguide. Läs igenom dessa gåvor för fotografer för att hitta den bästa presenten till din favoritluckor. 

Moment extern linsuppsättning (från 99,99 $)

Jag har testat flera externa linser för min iPhone under åren, men dessa linser från Moment är definitivt mina favoriter. Jag kan fånga fantastiska bilder med dem (jag älskar särskilt makrolinsen) och de är otroligt hållbara och enkla att rengöra. Du kanske inte ser hur det senare är en stor försäljningsplats, men efter månader med att använda samma linser blir de oundvikligen smutsiga och din bildkvalitet lider om du inte rengör dem regelbundet. De är också väldigt enkla att ansluta till min iPhone. Tyvärr måste du använda ett av Moments speciella iPhone-fodral för att kunna använda dessa linser. Momentens fall är dock vackra, och jag tycker att offret är helt värt det om du älskar fotografering.

 

Joby GripTight One GP magnetisk impulsstativ (59,95 $)

Jag kan inte säga hur många gånger jag har tvingat balansera min telefon på min bil eller handväska eller andra instabila ytor för att ta ett foto av mig själv någonstans. Det här stativet har varit ett så bra verktyg i dessa situationer. De böjbara benen hjälper mig att anpassa den till olika ytor. Jag älskar särskilt de magnetiska fötter som jag har använt för att sätta fast min telefon säkert på metallföremål som min bil eller en flaggstång. Och bäst av allt, det här stativet är tillräckligt litet för att jag lätt kan ha det i min väska.

 

Bumbag Co. Casual Väskor (från $ 19,95)

Du kommer att vilja ha en plats att lagra alla dina redskap – och Bumbag har en mängd roliga och prisvärda alternativ! Höftpåsar kan vara riktigt användbara om du ska utforska skogen med din utrustning, eftersom de låter dig testa olika vinklar utan att din väska kommer i vägen. Företagets enkla axelväskor är också fantastiska och erbjuder ett enkelt sätt att bära med sig dina tillbehör.

 

Mophie Powerstation Plus med Lightning Connector ($ 79,95)

Bärbara laddare är verkligen användbara när du tar massor av bilder. Jag rekommenderar detta 6 040 mAh batteri av Mophie. Den packar mycket kraft, är tillräckligt liten för att enkelt passa in i din väska, och bäst av allt har en Lightning-kabel inbyggd direkt. Det betyder att du inte behöver ta itu med några extra ledningar i din väska (och jag behöver inte Jag vet om dig, men det är en stor försäljningsplats för mig).

 

LitraTorch 2.0 (89,95 $)

Även om Apple har förbättrat blixten på nyare iPhone-modeller är det fortfarande inte idealiskt att använda när du tar dina bilder. Jag rekommenderar detta ljus av Litra. Den är robust, vattentät och erbjuder belysning av professionell kvalitet för dina porträtt eller videor. Det lyser upp dina motiv utan att vara för hård, och till skillnad från iPhone-blixt är LitraTorchs belysning justerbar, så att du kan använda den inställning som fungerar bäst för dig.