HomeHurIpadHur man delar alla dina foton till det delade fotobiblioteket i iCloud...

Hur man delar alla dina foton till det delade fotobiblioteket i iCloud (iOS 16)

iOS 16 har många nya och spännande funktioner som gör vissa uppgifter praktiska. En av dessa funktioner är iCloud Shared Photo Library. Medan det tidigare operativsystemet redan stöder delade album, kommer det delade fotobiblioteket iCloud nu att tillåta de människor som du delar att gå med dig för att hantera och ladda upp mappar samt lägga till, ta bort och till och med redigera delade foton. I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du delar alla dina foton i det delade fotobiblioteket iCloud.

Relaterad artikel: Hur man ser och delar alla foton I ett minne på en gång på iPhone

Varför kommer du att älska det här tipset

  • Dela enkelt foton med familjemedlemmar och vänner.
  • Låt deltagarna lägga till, redigera eller ta bort innehåll.

Dela alla dina foton med iCloud Shared Photo Library

Till skillnad från befintliga delade bibliotek, som skapas i Photos -appen, skapas iCloud -delade fotobibliotek genom inställningar.

Obs : Det här tipset fungerar bara om alla kontakter du bjuder också är iPhone-användare som kör iOS 16. Om du behöver dela foton med användare som inte är applicer, kolla in vår guide på hur man delar iCloud-foton med Android-telefoner .

  1. Gå till Inställningar .
    ""
  2. Klicka på ditt Apple ID .
    ""
  3. Tryck på icloud .
    ""
  4. Tryck på foton .
    ""
  5. Tryck på delat bibliotek .
    ""
  6. Tryck på Startinställning .
    ""
  7. Tryck på Lägg till deltagare .
    ""
  8. Skriv in namnen på deltagarna.
    ""
  9. Tryck på Lägg till .
    ""
  10. Tryck på Fortsätt .
    ""
  11. Tryck på alla mina foton och videor .
    ""
  12. Tryck på Fortsätt .
    ""
  13. Om så önskas kan du trycka på förhandsgranska delat bibliotek för att se bilderna. Om inte, tryck på hoppa över och fortsätt .
    ""
    ""
  14. Om du har förhandsgranskat fotona och är nöjda, tryck på Fortsätt .
    ""
  15. Nu kan du bjuda in dina vänner via meddelandena eller dela en länk till ditt delade fotobibliotek.
    "Bjud
  16. När du har bjudit in dina vänner väljer du om du vill dela alla nya foton du tar till ditt delade fotobibliotek eller lägga till dem manuellt.
    "Välj
  17. När du har valt dina delningsinställningar trycker du på gjort .
    "Knacka

När du har gjort dessa steg kommer de människor som du lägger till att kunna se hela fotobiblioteket. Nu vet du hur du delar alla dina foton till det delade fotobiblioteket i iCloud! Om du hellre bara vill dela ett kuraterat urval av dina foton, kan du lära dig Hur man delar foton manuellt .