Hur du döljer din platshistorik i Google Maps med hjälp av inkognitoläge

0
11

Du kan hålla din navigationshistorik hemlig i Google Maps på din iPhone genom att använda den nya inkognitolägesfunktionen. Det här nya sättet att dölja din platshistorik i Google Maps på din iPhone liknar inkognitoläge i Google Chrome, som erbjuder ett privat sökfönster och tar bort surfhistorik när den är stängd. Det här tipset visar hur du håller dina Google Maps platssökningar, kartor och navigationshistorik privat genom att använda inkognitoläge i appen Google Google Maps. Och vilken information inte bli dold av Google Maps Incognito-läge.

Innan vi börjar ska du se till att din Google Maps-app är uppdaterad till den senaste versionen.

Hur du döljer din navigations- och sökhistorik i Google Maps:

  1. Öppna Google Maps-appen och se till att du är inloggad på ditt Google-konto. 

  2. Klicka på din kontoikon (ditt foto eller initial) i det övre högra hörnet.
  3. Tryck sedan på Slå på inkognitoläge.

  4. Du bör nu se Inkognito-ikonen vinn det övre högra hörnet.
  5. En svart prick anger din plats när du använder inkognitoläge.

Vad är gömt i inkognitoläge i Google Maps?

Nu sparar Google Maps inte din Google Maps sökhistorik, skickar meddelanden om platsdelning, uppdaterar din platshistorik eller använder din aktivitet för att anpassa Kartor åt dig. Men inte allt är dold. Google Maps Incognito-karta hindrar inte din internetleverantör, röstsökning, andra appar eller andra Google-tjänster från att spåra eller spara din platshistorik och sökaktivitet.