HomeHurHomePodHomePod Mini Bluetooth -sortiment och hur man kan förbättra det

HomePod Mini Bluetooth -sortiment och hur man kan förbättra det

Under HomePod Mini Bluetooth -parningsprocessen måste du hålla din iPhone nära. Men när din HomePod är inrättat kommer den att ha ett förvånansvärt bra sortiment. Jag kommer att klargöra hur långt du kan vara utan att behöva höja din röst och ge dig tips för att förbättra den.

Hur långt borta kan HomePod höra dig?

Området beror på olika faktorer. Om din HomePods mikrofon inte är täckt och det inte finns något mellan dig och enheten kommer den lätt att höra dig från upp till 30 fot. Avståndet beror på volymen på din röst och andra ljud i rummet. Men din HomePod kan höra dig genom en vägg beroende på byggmaterial etc.

Jag använder vanligtvis min HomePod från 10-15 meter bort. Det kan höra mig utan problem, även om jag alltid har musik eller en film som spelar på min TV bredvid den. Om det inte finns något brus och jag lägger det ner i korridoren i mitt hem, kan HomePod fortfarande höra mig från 40-50 meter bort när jag höjer min röst, men det kan bero på hur Sound bär i en hall. För att lära dig mer om din HomePod eller en annan Apple -enhet, glöm inte att registrera dig för vår gratis tips Dag!

Hur du förbättrar ditt HomePod -sortiment

När du ställer in din HomePod Mini rekommenderar jag att du experimenterar med olika placeringar för att se vad som fungerar bäst. Medan jag gillar min HomePod på söta stativ som dekorerar mitt hem, föreslår Apple att du placerar dem på en plan yta med 6 tum utrymme runt omkring dem. Detta innebär att hålla objekt runt din HomePod kan påverka sortimentet.

Om intervallet fortfarande verkar under genomsnittet kan det finnas ett problem med Siri som känner igen din röst. Ett vanligt problem i hem med flera användare är att en person verkar «föredras» av den virtuella assistenten. Det kan vara någon som använder Siri oftare eller någon med tydligare uttalande som gör deras röst bättre erkänd. Om du frågar, «Siri, vem är jag?» Och din HomePod svarar med «Jag vet inte vem du är», rekommenderar jag att du följer dessa steg:

 1. För att förbättra utbudet av din hempod öppnar du din Home -app på din iPhone (eller annan Apple -enhet.)
  "För
 2. Om du har fått detta svar från Siri, blir du ombedd att lära Siri din röst rätt på fliken Hem. Tryck på Fortsätt .
  "Om
 3. Tryck på Fortsätt igen.
  "Tryck
 4. Tryck på Ställ in «Hey Siri» . Du bör göra detta i ett tyst rum och använda din vanliga tonhöjd, ton och volym så att Siri kommer att känna igen dig i en vardagssituation.
  "Tryck
 5. Följ de fem instruktionerna på skärmen och fortsätt enligt instruktionerna.
  "Följ

När detta är klart bör Siri känna igen din röst och höra dig bättre.

pro tips: kom ihåg att om du har din HomeKit Setup Du kan aktivera din HomePod genom att använda Siri på praktiskt taget alla Apple -enheter. Intercom-funktionen låter dig Använd din HomePod som intercom . Detta gör det möjligt för dig att skicka meddelanden via Intercom till alla dina HomePods på en gång eller en enda enhet eller grupp (till exempel dina sovrums hemmaver). Detta fungerar även om du är mil bort eftersom du skickar meddelandet via en annan Apple -enhet.

Nu vet du hur långt din HomePod kan höra dig från och hur du kan förbättra din HomePods sortiment. Lär dig sedan Hur man räknar ut vilken HomePod-modell du äger .