Granskning: Podcast-vänliga Fokus-hörlurar från ONANOFF

0
15

Om du växlar mellan att lyssna på musik och podcast eller webbkonferenser finns det ett par hörlurar för det. ONANOFF skickade mig en granskningsenhet för sina Fokus-hörlurar ($ 49.99) för att prova. Namnet är lämpligt, som med en knapptryckning kan du växla mellan musik- och röstlägen för att betona basljud eller talade ord, alternativt. Dessutom är de täckta med snyggt grått tyg på öronstöden, utsidan och pannbandet. Jag tyckte att de var ganska bekväma att ha på sig under lång tid, delvis på grund av tyget, men också för att öronhopparna går runt mina öron istället för att vila på dem.

De är inte trådlösa Bluetooth-hörlurar, så du behöver en 3,5 mm adapter för din iPhone. Men du behöver inte oroa dig för batteriets livslängd. Medan du kan hitta billigare trådbundna hörlurar och till och med billigt tillverkade trådlösa hörlurar, med tanke på kvaliteten, är Fokus-hörlurarna rimliga priser.

Medan de var trevliga att använda när jag lyssnade på både musik och röst, provade jag dem på ett webinar och de deltagande berättade för mig att mikrofonen inte var bra. Mikrofonen är på utsidan av öronkoppen, istället för en bommikrofon, så jag skulle inte lita på den för det användningsfallet. Dessutom är uppspelning / pausknappen nära vippknappen för ljudtyp, så jag av misstag hände på ett telefonsamtal när jag försökte byta till röst. Jag är säker på att jag skulle få tag på det med mer användning, men det var en överraskning.

Fördelar

  • Bekvämt tyg på öronskydd, yttre och pannband
  • Bekväm över öron design
  • Specialknapp för talat ljud
  • Rimligt prissatt

Nackdelar

  • Endast 3,5 mm-anslutning
  • Mikrofon är inte bra
  • Spela / pausa-knappen är nära ljudtypens omkopplare

Slutlig dom

Fokus från Onanoff är ett bra val om du lyssnar på musik och röst och kan använda ett trådlöst headset med 3,5 mm.