HomeTidskriftFeatured iUser: Hur förskoledirektör Rebecca Bellonci använder sin iPhone

Featured iUser: Hur förskoledirektör Rebecca Bellonci använder sin iPhone

I varje nummer av iOSApple tidningen, har vi iPhone-hemskärmarna från människor från olika samhällsskikt, så att våra läsare kan se hur de använder iPhone-appar för att tillgodose olika behov. I vårt nummer av våren 2020 presenterade vi förskoledirektören Rebecca Bellonci, som använder sin iPhone för parkering, besöker museer, fitness och mer. Om du har en berättelse och appar som du vill föreslå, skicka e-post till Tamlin Day, så kanske vi presenterar dig i ett kommande nummer av tidningen!

Rebecca Bellonci

Rebecca är skolchef på All Day Montessori i Chicago. Hon bor i en walkup på tredje våningen med sin make, tonårsdotter, hund och en katt. Att hålla en balans mellan arbetsliv och liv är högst upp på hennes upptagen att göra-lista!

ParkChicago (Free)

Att använda denna parkeringsapp är så mycket enklare än att hitta en kiosk och skriva ut en biljett för att placera på din instrumentbräda. Du kan till och med lista flera bilar och förlänga din tid från din telefon om saker går senare än planerat.

Life360 (Free)

Jag använder den här appen för att se var min dotter och hennes vänner är när de utforskar Chicago – frihet för henne med viss sinnesfrid för mig.

Art Institute of Chicago (gratis)

Art Institute är en av mina favoritplatser. Jag gillar att höra om vissa målningar och se vilka utställningar som kommer nästa.

C25K 5K Trainer (gratis)

Vilket enkelt sätt att börja springa igen! Denna app ger hanterbara spring- och promenadintervaller som är möjliga oavsett hur länge du har satt dig i soffan. Appen spårar ditt avstånd och spelar musik för att hjälpa tiden att flyga.

Down Dog (gratis)

När jag kan, gillar jag att göra lite yoga. Du kan välja din kompetensnivå, vilken röst känns mest lugnande (australiensisk man), hur länge du vill träna och till och med längden på din savasana! Livsstöd i en app.

Merriam-Webster Dictionary (gratis)

När min dotter går in i nionde klass ber hon ofta mig definiera ord. Jag har lärt mig att det är lättare att slå upp ordet och ge en exakt och exakt definition. Tonåringar kan vara så bokstavliga!

Clue Period Tracker (gratis)

Min man, dotter och jag har alla den här appen på våra telefoner. Inte bara kartlägger det våra menstruationscykler, utan vi kan också spåra PMS, huvudvärk, sug, träning och sömnmönster.

Hela livsmedel (gratis)

Som Amazon Prime-medlemmar har vi en streckkod och får ytterligare 10 procent rabatt på alla objekt som är till försäljning. Jag gillar att kolla in specialerbjudanden varje vecka, fylla på häftklamrar och planera menyn med säsongsalternativ. Druvor är till försäljning; Jag borde hämta!