HomefotonFeatured iUser: How Fashion Blogger & Entrepreneur Louisa Moje använder sin iPhone

Featured iUser: How Fashion Blogger & Entrepreneur Louisa Moje använder sin iPhone

I varje nummer av iOSApple tidningen, har vi iPhone-hemskärmarna från människor från olika samhällsskikt, så att våra läsare kan se hur de använder iPhone-appar för att tillgodose olika behov. I vårt nummer av våren 2020 presenterade vi modedesigner och bloggare Louisa Moje, som använder sina iPhone-appar för fotoredigering, publicering av sociala medier, måltidsplanering, personlig ekonomi och mer. Om du har en berättelse och appar som du vill föreslå, skicka e-post till Tamlin Day, så kanske vi presenterar dig i ett kommande nummer av tidningen!

Louisa Moje

Louisa Moje är modebloggare och entreprenör. Hon är rösten bakom LaPassionVoutee.com, en resurs för praktiska, vardagliga moderåd för kvinnor. Louisa släppte nyligen sin egen linje med afrikansk tryckkläder. Hon skriver också för en afrikansk reseblogg med sin tvillingsöster.

Adobe Lightroom Photo Editor (gratis)

I stället för att fastna bakom datorn kan jag redigera ett foto för Instagram mellan ärenden. Lightroom gör det till en lek att redigera bilder utan att behöva starta programvaran på min dator.

belöningStyle (gratis)

Som modeblogger räknar mina läsare med att jag delar praktiska stilar. Appen RewStyle ger mig tillgång till handikappade kläddelar så att jag bekvämt kan dela kläder med min publik på sociala medier.

Mint (gratis)

Jag använder Mint för att hålla reda på mina utgifter och ekonomi. Jag får varningar om något galet händer på mitt bankkonto och kan snabbt upptäcka eventuella bedrägliga avgifter.

Buffert (gratis)

Buffert gör att inlägg på sociala medier känner sig mindre som ett jobb. Jag kan planera och schemalägga en serie inlägg på Instagram, Facebook och Twitter med bara några kranar.

Mino Music (gratis) 

När jag är redo att fastna till lite musik på en bilresa eller när jag lagar mat, tvättar eller städar, skjuter jag upp Mino. Denna app är det bästa sättet att njuta av annonsfri afrikansk musik och hitlåtar.

Allrecipes Dinner Spinner (gratis)

Jag blir lite rostig på rätter jag inte lagar ofta. Allrecipes låter mig spara mina favoritrecepter och hänvisa tillbaka till mina bokmärken med några kranar. Den har bilder, ingredienslistor och videor. Jag kan välja en ingrediens, säga kyckling och få måltidsförslag på tre sekunder.

Delad (gratis)

Splitwise håller reda på delade räkningar, lånade pengar och mer. Dela upp kostnaderna för en måltid? Inga bekymmer, du kan ta en skärmdump av ditt kvitto, meddela personer och till och med lösa räkningen på appen.

Johns Hopkins Antibiotic Guide (Gratis)

Min familj och mina vänner räknar med att jag ska ge dem utbildad information om deras hälsa och mediciner. När det gäller infektionssjukdomar ser jag till den här appen för att säkerhetskopiera mina rekommendationer. Jag kan söka efter läkemedelsnamn, patogen, diagnos och mer.