HomeAppsDe bästa apperna för läsning, podcastljud och rengöring

De bästa apperna för läsning, podcastljud och rengöring

Veckans fråga:

Vad tycker du om boksammanfattande appar som Blinkist? Skulle du betala $ 15 / månad för en? Låt oss veta varför eller varför inte genom att skicka dina svar till [email protected] för att meddela oss.

Artiklar som avses i detta avsnitt:

 • Hur man skapar en påminnelse på din iPhone eller iPad
 • iPhone X, XS, XS Max XR: Hur man använder en iPhone utan någon hemknapp

Apps redskap som avses i denna episod:

 • Blinkist ($ 19,99 / månad)
 • Tody ($ 6,99)
 • Mulen (fri)
 • Jabra Move Wireless Headphones Style Edition (från $ 99,99)

Användbara länkar:

 • Gå med i iOSApple Facebook-gruppen
 • Insider-genomgång: få en snuskling av medlemmars enda fördelar
 • Få insiderrabatten för Podcast-lyssnare
 • Anmäl dig till den kostnadsfria Tips of the Day Newsletter
 • Maila podcasten
 • Prenumerera på iOSApple tidningen

Transkription av episod 108

Donna Cleveland: Hej och välkommen till avsnitt 108 i iOSApple podcast. Jag är Donna Cleveland, chefredaktör på iOSApple.

David Averbach: Jag är David Averbach, VD och Publisher på IOSApple.

Annons

Sarah Kingsbury: Och jag är Sara Kingsbury, Senior Web Editor på IOSApple.

Donna Cleveland: Varje episod tar vi med dig de bästa applikationerna, de bästa tipsen och bra redskap i IOS-världen. Det här avsnittet har vi en sponsor för dig som David kommer att dela med.

David Averbach: Så idag ska jag berätta för jullarna om Jamf. Jamf är en programvara som låter dig hantera dina iPhones för företagsanvändning. Och i grund och botten vad det betyder är om du är ett företag som ger dina anställda iPhones, det finns många logistiska saker du behöver hantera och Jamf gör det väldigt enkelt för dig. Så, för att ställa in telefonerna, för att installera rätt säkerhetsinställningar, och om du har anpassade appar för dina anställda, gör alla dessa typer av saker som Jamf väldigt enkelt.

David Averbach: De har en gratis provperiod. Så se till att du kolla in dem på jamf.com.

Annons

Donna Cleveland: Awesome. Och jag vill också göra en snabb plug-in för vårt Daily Tips-nyhetsbrev. Om du inte har anmält dig redan, gå till iphonelife.com/dailytips och vi skickar dig ett tips som lär dig något coolt du kan göra med enheten på mindre än en minut om dagen. Så det är en väldigt användbar väg om du vill förbättra hur du använder din iPhone, iPad, Apple Watch, någon av de enheter du har, med ett riktigt lågt engagemang, då är detta nyhetsbrevet för dig. Så, iphonelife.com/dailytips.

Donna Cleveland: Vi vill också dela med dig vår favoritspets av den här veckan. Det är väldigt enkelt, men jag vet att många av mina vänner använder inte åtminstone appen Påminnelser. Så, jag valde den här bara för någon av er som kan vara i samma läger, för påminnelser har förändrat mitt liv. Och det är bara hur man skapar påminnelse på din iPhone eller iPad.

Donna Cleveland: Så, det finns ett par olika sätt att göra det här, men om du inte använder appen Påminnelser regelbundet hittar du ikonen på din startsida. Den är vit och den har några rader på den och en liten punkt säger påminnelser under den. Peka på det och därifrån får du en lista … Jag tror att om det är första gången du har använt det, har du en standardlista där. Men du kan skapa olika listor och sedan inom det du kan skapa påminnelser.

Donna Cleveland: Så, till exempel, har jag en lista för arbete och en lista för hemma. Så, om jag har något hemrelaterat som att köpa pappershanddukar eller något, så går jag in på min hemlista, knackar på … du kan bara trycka var som helst i listan och det kommer ta upp en ny påminnelse där och du bara skriv in «köpa pappershanddukar». Och det här är den viktigaste delen är att du vill ställa in antingen en plats eller en tidsbaserad påminnelse, annars kommer det bara att hänga i den här appen och du kommer nog aldrig att gå in för att titta på den. Om du ställer in en tid som du vill påminnas om eller en plats där du vill bli påminnad kommer den att dyka upp på skärmen. Jag brukar göra tidsbaserad istället för platsbaserad, så jag vet att i kväll vill jag få pappershanddukar efter jobbet så jag ställer in det klockan fem på morgonen. och då när jag lämnar jobbet, kommer jag få en påminnelse dyker upp på min skärm, för åtminstone för mig är jag ganska glömlig.

Annons

Donna Cleveland: The Reminders app jag tycker är super användbart. Och det är ett enkelt sätt. Du kan också använda CRE, som jag också använder hela tiden.

David Averbach: Uh-huh. (korrekt).

Sarah Kingsbury: Ja.

Donna Cleveland: Men, ja.

Annons

Sarah Kingsbury: Så här använder jag appen Påminnelser. Jag har faktiskt några schemalagda påminnelser, men jag använder den till min inköpslista. Och så ska jag bara göra någonting i köket, jag kommer inse att jag håller lite på någonting och jag ringer bara till Siri, du vet, lägg till den i min inköpslista.

Donna Cleveland: Det är så trevligt.

David Averbach: Ja.

Sarah Kingsbury: När jag kommer till affären öppnar jag bara och det är allt där.

Annons

David Averbach: Tja, och sedan en annan sak du kan göra som jag verkligen gillar är att du kan ha delade listor.

Sarah Kingsbury: Höger.

David Averbach: Så, min partner och jag har en inköpslista. Så när som helst om jag lagar mat och jag ser att vi har slutat på olivolja, lägger jag bara till den i listan, så den som går och handlar kan se det direkt och det är en bra sätt att göra den typen av gemensam lista för sådana saker.

Sarah Kingsbury: Höger och om du har familjens delning, så skapar du automatiskt en delad minneslista för din familj, som min mamma inte inser, så jag får många påminnelser på listan. Men om du inser och du använder det ordentligt kan det vara väldigt användbart.

Donna Cleveland: Det är roligt.

David Averbach: Ja. Jag menar också, det här är en riktigt uppenbar, men återkommande påminnelser kan också vara trevligt att använda. Jag satte bara en för att påminna mig om att ta ut papperskorgen på torsdagar.

Donna Cleveland: Ja.

David Averbach: Och jag fortsatte att glömma och nu glömmer jag inte. Så tack påminnelser.

Sarah Kingsbury: Ja. Och du kan också använda Siri för det också. Du kan bara säga påminna mig varje vecka att göra det här på en sådan tid och det kommer att ta hand om allt detta för dig.

Donna Cleveland: Så det är tipset för det här avsnittet.

Donna Cleveland: Jag vill bara ta en minut för att berätta om vår premium prenumeration, iOSApple Insider. Så, vi är ett oberoende förlag. Många tror att vi kanske är associerade med Apple på något sätt, men det är vi inte. Och vi älskar att erbjuda gratis tjänster som vårt dagliga tips-nyhetsbrev, men verkligen hur vi stöder oss är vårt iOSApple Insider Program, så det är inte bara bra för oss, men också för dig, eftersom vi har funktioner som lär dig att Få ut mesta möjliga av din enhet.

Donna Cleveland: Jag vet att många människor är lite funktionella med sina iPhones, men det finns så mycket de här enheterna kan göra att människor inte vet hur man ska dra nytta av. Så, vi gör det väldigt enkelt för dig att lära dig på ett verkligt smärtfritt och enkelt sätt. Så vi har videoguider som lär dig hur du konfigurerar din nya iPhone. Alla grunderna för hur du använder din enhet. Vi har också mer avancerade guider. Vi lär dig alla nya funktioner när ny version av IOS kommer ut. Så när IOS13 kommer ut senare i år, är du först med att förstå hur du använder det, om du är en insider. Vi har en Fråga en redigeringsfunktion. Så det innebär att du kan skriva i ett specifikt tekniskt problem du har. Om du fastnar, som vi alla ibland hjälper vi dig att hitta en lösning så att du inte fastnar längre.

Donna Cleveland: Du får också en digital prenumeration på iOSApple magazine. Vi har funnits i tio år nu, så du får vårt fulla arkiv från de senaste tio åren samt alla nya problem. Och du får videoversioner av våra dagliga tips. Så, det är bara korta en minuts videor varje dag som lär dig hur du använder din iPhone och iPad bättre.

Donna Cleveland: Slutligen har vi nu en premiumversion av denna podcast. Så du får exklusivt innehåll. Du kan lyssna på det på din iPhone noggrant podcastens app eller på vår Insider-webbplats. Så det finns mycket att vinna genom att bli insider. Om du går till iphonelife.com/insider. Vi har faktiskt en specialrabatt.

David Averbach: Ja.

Donna Cleveland: Om du går till iphonelife.com/podcastdiscount kan du få fem dollar av din årliga prenumeration på iOSApple Insider. Så tack för att du är podcast-lyssnare. Om du vill stödja oss, gå till iphonelife.com/podcastdiscount.

Donna Cleveland: Okej. Det är allt. Nu när jag har berättat om vårt insiderprogram, kommer nästa Sarah att ta scenen och berätta för oss hur hon hjälper en av våra premium iOSApple Insider-abonnenter att lösa ett problem de har.

Sarah Kingsbury: Så det här var ett litet problem, men det är en av de små irritationerna som bara är typiska att göra med din iPhone, inte lika kul, och även när du fixar det är det bara triumferande. Så skrev Insider: «Jag handlade bara min iPhone 7+ för en iPhone 10R och en fråga jag har handlar om batteridisplayen. På min gamla iPhone kunde du se hur mycket batteri som var tillgängligt på startskärmen. Apple tar bort den här funktionen? Jag gillar att kunna snabbt titta på min telefon och se hur mycket batteritid kvarstår. «

Sarah Kingsbury: Så det är fortfarande tillgängligt, men Apple gömde det.

David Averbach: Ja.

Sarah Kingsbury: På alla telefoner som inte har hemknappar finns det hakan, och så finns det inte så mycket utrymme, men lyckligtvis är det ganska lätt att se det. Du bara … du går till det övre högra hörnet där du skulle säga att öppna kontrollcentret, men istället för att sippra hela vägen ner, sätter du bara tummen dit och bara flytta ner den bara en liten bit och allt De saker som brukade ligga uppe på skärmen visas med batteriprocenten, du har aktiverat det i inställningarna.

Sarah Kingsbury: Så det är svaret.

Donna Cleveland: 36% för mig just nu.

Sarah Kingsbury: Och jag delade också med den här användaren, vi har en guide till att använda iPhones, iPhones som inte har hemknappar, eftersom många olika saker har förändrats och vi har hört mycket av läsare som har fått de nya telefonerna. Vet du, varför kan jag inte göra det här? Var gick det här? Så, den här artikeln hjälper till att hitta alla dessa saker. Så jag delar den i shownoterna för det här avsnittet på iphonelife.com/podcasts.

Donna Cleveland: Awesome. Nästa upp vill vi komma in i våra appar och redskap i veckan. Så har ni några appar och redskap du vill dela med dig? Jag drar bara upp mina.

Sarah Kingsbury: Jag har båda.

David Averbach: Jag har en.

Donna Cleveland: Gå för det.

David Averbach: Fortsätt, Sarah.

Sarah Kingsbury: Jo, den app jag har använt, som jag lägger ner som gratis, men det är det inte. Jag tror att det kostar ungefär tre dollar. Jag lägger rätt pris i shownoterna på iphonelife.com/podcast. Och jag vet inte hur det uttalas, för det är som en kombination av idag och att göra. Så, är det todo? Tode? jag vet inte.

Donna Cleveland: Tode?

Sarah Kingsbury: Men det är verkligen användbart. Det är i princip en app som hjälper dig att hålla dig borta från att städa ditt hus, vilket jag inte vet om dig, men jag gillar inte att göra det och när jag måste spendera timmar att städa mitt hus försöker jag hitta andra saker att göra istället.

Donna Cleveland: Ja.

Sarah Kingsbury: Så med den här appen låter du dig välja saker i ditt hemområde, som sovrum, kök, badrum, vad du vill städa och hur ofta och då det bara påminner dig.

Donna Cleveland: Trevligt.

Sarah Kingsbury: Så jag har satt upp så jag spenderar som 20 minuter om dagen städar en del av mitt hus. Så, mitt hus är alltid rent, vilket är en fantastisk sak, för jag har hundar och mitt liv är vanligtvis bestruket med hundshår.

Donna Cleveland: Ja. Jag med.

Sarah Kingsbury: Och jag känner mig inte så sällan av helgen som kommer nu måste jag spendera mitt liv att städa mitt hus, du vet, så det är rent för veckan framåt. Så det gillar jag verkligen. Det har gått riktigt bra för mig och jag rekommenderar det.

Donna Cleveland: Cool. Så det har en del av appen … du kan använda den Jag antar för andra typer av påminnelser eller är det skräddarsydd för housecleaning?

Sarah Kingsbury: Det är skräddarsydd för housecleaning.

David Averbach: Åh, wow.

Donna Cleveland: Det är coolt.

Sarah Kingsbury: De har faktiskt sorts app. Jag tror att det kallas Condo, vilket är för andra sorters saker som att det finns en sektion för din karriär och din familj och för dina vänner. Så om du har problem med att hålla kontakten med vänner regelbundet, vem du inte längre gillar, bor nära eller se varandra regelbundet, så det är ett sätt att, du vet, hålla kontakten med dem regelbundet, få de påminnelserna. Och du vet, kom ihåg att ta hand om dig för underhåll, sådana saker. Så de har också den appen som jag har laddat ner, men jag har inte börjat använda den.

Donna Cleveland: Cool. Jag tror att jag ska försöka. Tootie, Toady, vad som helst.

Sarah Kingsbury: Ja, apputvecklare när du namnger din app, gör det enkelt att uttala.

Donna Cleveland: Ja, det tycker jag är bra råd. Du sa att du har något redskap också?

Sarah Kingsbury: Jag gör det. Låt mig bara –

Donna Cleveland: Reveal.

Sarah Kingsbury: Så, om du tittar på podcasten, har jag rutan och de verkliga hörlurarna. Dessa är över hörlurar från Jabra. De är Jabra Move-stilutgåvan. De är faktiskt förvånansvärt bekväma för hörlurar över huvudet. Många människor tycker inte om dem eftersom det ibland är lite press på dina öron, men jag tycker att de är mycket bekväma. Precis som med alla Jabras produkter finner jag ljudkvaliteten bra. Batterilivslängden är utmärkt. Men vad jag verkligen tycker om dessa hörlurar är det, du vet, hur hörlurar de har, om du knackar tre gånger så kommer det att hända och om du rör dig på det här sättet kommer det att hända.

David Averbach: Det är så svårt att räkna ut.

Sarah Kingsbury: Det är så svårt att räkna ut. Det här är så enkelt och enkelt att göra. Gilla volymknapparna är … det är så lätt att berätta vad du trycker på.

Donna Cleveland: Ja.

Sarah Kingsbury: Det är inte alltid fallet, eller hur? Och det finns inga konstiga knappar att trycka på. Det finns en liten växling mellan Bluetooth och batteriet och sådant. Så, jag har aldrig använt hörlurar vars knappar var så lätta att använda och det är min favorit sak om dem och varför jag rekommenderar dem. Och de börjar med 100 dollar, vilket ofta hörlurar som har bra ljud är dyrare. Åh, och nu är det här –

Donna Cleveland: Nu pratar de med dig.

Sarah Kingsbury: Ja. Nu är den ansluten. Men nu kan jag-okej. Tack för att du gav mig det rådet.

Sarah Kingsbury: Jag slog av misstag Bluetooth-anslutningen. Så det är därför jag rekommenderar dem eftersom de är så lätta att använda och de är inte så dyra. De är inte ljuddämpande hörlurar, men du vet att du skulle betala mycket mer för det.

Donna Cleveland: En sak jag märkte också, jag har använt dessa tidigare och de är också riktigt bekväma –

Sarah Kingsbury: Ja.

Donna Cleveland: – Som du sa. Men också en sak du måste vara försiktig med är om du inte stänger av dem, kommer batteriet bara att tappa.

Sarah Kingsbury: Det är sant.

Donna Cleveland: [crosstalk 00:13:24] auto avstängning.

Sarah Kingsbury: Det är ett pågående klagomål jag har om alla Jabra-hörlurar.

David Averbach: Ja, tack.

Sarah Kingsbury: Så, till exempel, vet jag att David också har dessa … Jag har Jabra … de är som trådlösa sportössnoppar. Och du lägger dem i saken och då kopplar de inte, kopplar du av med dig av dina hörlurar.

David Averbach: Ja.

Sarah Kingsbury: Jag menar, från din telefon. Så vad händer är om du lyssnar på musik då på din högtalare, ibland kommer det att kapa det och din högtalare kommer att klippa in och ut, för det finns så här Bluetooth-striden på gång. Och även då ska du använda dina hörlurar och de kommer att tömmas.

David Averbach: Ja, det gör mig galen.

Sarah Kingsbury: Höger.

David Averbach: Det driver mig galet.

Sarah Kingsbury: Men det är ganska lätt att stänga av dem. Så måste du komma ihåg.

David Averbach: Jag kommer att säga, för jag har också använt dem och jag tror att jag även presenterade dem i en köparhandledning på en gång.

Donna Cleveland: Ja, jag tror du gjorde det.

David Averbach: De är en mycket bra kombination av ljudkvalitet och prisvärdhet.

Donna Cleveland: Ja.

David Averbach: Det är svårt att hitta. Kvalitetsljud till 100 dollar prispunkt. Det kommer antingen att vara ditt enda par trådlösa hörlurar … bulleravbrott är riktigt bra, så jag tror … Jag rekommenderar alltid att folk investerar i ett par hörlurar som är trådlösa så att du kan använda brusavstängning. Men det är verkligen trevligt om du letar efter ett prisvärt par hörlurar som har god kvalitet.

Sarah Kingsbury: Höger.

David Averbach: Och de är bekväma och lätta.

Sarah Kingsbury: Ja.

David Averbach: Jag har även använt dem i gymmet, vilket jag inte riktigt gör med andra trådlösa full-on-hörlurar.

Donna Cleveland: Ja, jag har slitit dessa på jogs före. Du vet?

Sarah Kingsbury: Och faktiskt, du vet, brusavstängning är bra, men det är inte något du borde gå billigt på. Du vet?

David Averbach: Ja.

Sarah Kingsbury: Det var ett par hörlurar som jag funderade på som var som budgetstoppavbrott och först och främst fungerade inte brusavstämningen. För det andra var batteritiden förfärlig. Och nu jobbar de inte alls. Så bestämde jag mig för att inte presentera dem.

David Averbach: Bra samtal.

Sarah Kingsbury: Men ja, så gå först med kvalitet först och lägg sedan till på funktioner som du har råd med dem.

David Averbach: Ja. Absolut. Okej. Vill du gå nästa eller vill du att jag ska?

Donna Cleveland: Visst. Jag ska gå.

David Averbach: Okej.

Donna Cleveland: Så jag har en app jag ville berätta för killar om den här veckan. Och det heter Blinkist. Det är en app som sammanfattar böcker för dig på 15 minuter. Så, det liknar ett Cliff Notes-typkoncept. Och jag nyligen … Jag har en stack av som fem böcker som jag har läst det första kapitlet av och sedan kämpar för att komma igenom. Och så lyssnade jag på en annan podcast och de hade Blinkist som sponsor. Så bestämde jag mig för att kolla in dem. Jag har inte bestämt om jag vill fortsätta. De har en vecka lång testperiod, men efter det är det 15 dollar per månad, vilket är som inte någonting.

David Averbach: Ja.

Donna Cleveland: Men det var jättebra. Som jag lyssnade på en av deras 15 minuters sammanfattningar av en bok som jag ville läsa och jag trodde att det var väldigt lätt att följa det. De bröt ner boken i sektioner och täckte dem in som små två minuters segment. Och så kände det sig väldigt som att lyssna på en podcast på vissa sätt, men det sammanfattade en bok jag ville läsa. Så jag tycker att det är en riktigt trevlig tjänst för människor som gillar Audible, den typen av saker, men de vill få all information snabbare.

Donna Cleveland: Jag är nyfiken. Jag ville fråga er om det här är något du vill ha. Om du skulle betala 15 dollar i månaden för eller om det bara verkar som för mycket.

Sarah Kingsbury: Jag vet inte. Jag menar, jag vet definitivt, min läsande hög ser ut att vara utom kontroll och jag kommer aldrig att sluta köpa fler böcker än jag kan läsa. Men vad som gäller mig är när andra människor sammanfattar innehållet i en bok. Du kanske kanske skriver en artikel om det, och då går jag och läser den, jag tycker ofta att jag inte håller med dem om vilka typer av viktiga höjdpunkter som du vet, saker som så. Så jag vet inte, för jag har inte lyssnat på det här, men jag vet inte hur lätt det är att … som, för en del av upplevelsen av att läsa tolkar boken själv –

David Averbach: Uh-huh. (korrekt).

Donna Cleveland: Ja.

Sarah Kingsbury: – genom din egen typ av personlig lins. Och jag vet inte om det finns något undermedvetet som lins att de filtrerar boken genom när de sammanfattar den. Så jag kan inte prata med det, men det var ett bekymmer för mig.

Donna Cleveland: Jag tror att jag hade den tanken där jag var som att det inte finns något sätt att du får samma erfarenhet av att läsa boken eller lyssna på den på Audible eller något, för ja det finns inte författarens röst. Liksom det kommer det inte att vara lika roligt, men jag tycker att det är bättre än ingenting om det finns ett område som du vill veta mer om och du känner bara inte att du har tid att fullt ut investera.

David Averbach: Ja, och ärligt talat har jag hört talas om den här tjänsten tidigare. Jag fortsätter att tänka på det. Mina bekymmer är sorts i Sarah-lägret där det är som om jag har svårt att inte lyssna på den riktiga grejen och känna mig så skyldig. Med det sagt, för det mesta tror jag att jag skulle använda den för, och jag antar att den verkligen är avsedd för non-fiction, eller hur?

Donna Cleveland: Jag antar att du kan få fiktion också, men boken jag lyssnade på var icke-fiktion.

David Averbach: Ja, det verkar som om jag inte vet var glädjen är att lyssna på en sammanfattning av en fiktiv bok. Om inte, jag vet inte, om du inte försöker titta på filmen eller något.

Donna Cleveland: Om du inte är en del av en bokklubb och du bara skruva upp den månaden.

David Averbach: Ja. Exakt.

Sarah Kingsbury: Jag kan relatera till det.

David Averbach: Men jag har så många non-fiction-böcker som jag vill läsa och jag har svårt att komma hela vägen genom dem, särskilt för att jag känner mig som om en bok är välskriven då de första 15 till 20 minuterna av en icke- -fiction bok bör ge dig översikt över det. Då är resten en slags kött ut det.

Sarah Kingsbury: Ja, jag vet vad du menar.

David Averbach: Så jag fortsätter att överväga det av den anledningen att jag känner att jag kan få kanske 80% av värdet i en 15 minuters sammanfattning, i motsats till att lyssna på dig, de flesta ljudböcker är de som åtta, tio timmar, vilket är mycket att investera.

Sarah Kingsbury: Ja.

David Averbach: Men jag fortsätter att stanna kort, för jag tycker att det är fusk eller något och så har jag inte gjort det.

Sarah Kingsbury: Jo, jag tror att huvudorsaken till att jag bestämde mig för att inte fortsätta rättegången var just det. Jag vill mestadels läsa böcker. Det är typ av tillfällig bok som jag vill fuska på eller vet du, bara få 15 minuters sammanfattning. Det är inte nödvändigtvis fusk. Och så tror jag inte att jag skulle använda den nog för att verkligen rättfärdiga det månatliga priset. För att jag inte planerar att göra det här nya sättet att läsa böcker. Det är bara mer som –

David Averbach: Gotcha.

Sarah Kingsbury: – du vet, för tillfällig bok.

David Averbach: Ja.

Sarah Kingsbury: Så om det var som billigare eller om du kunde betala per bok eller något.

David Averbach: Uh-huh. (korrekt).

Sarah Kingsbury: Det skulle vara mer tilltalande för mig.

David Averbach: Se, det är roligt för jag är –

Sarah Kingsbury: Vi borde göra denna fråga i veckan.

David Averbach: Ja, där går du. Varsågod.

Sarah Kingsbury: Så, frågan om veckan: Vad tycker du om tjänster som Blinkist? Blinkist är inte den enda där ute. Går du … ja, jag antar att frågan borde vara: Skulle du betala 15 dollar i månaden för det här eller vad tycker du generellt om tjänsten? Du kan kommentera någon av dem på [email protected] där du kan skicka dina frågor … svar.

David Averbach: Vad jag blev redo att säga är ett av mitt nyårs resolutioner att läsa mer. Så, jag försöker läsa fiktion och lyssna sedan på ljudböcker i non-fiction. Så det passar ganska bra in i det. Så jag är frestad att ge det ett skott. Jag har gjort mycket Audible.

Sarah Kingsbury: Eftersom de har en sju dagars gratis provperiod, är det trevligt att bara prova det och se om du gillar det. Också en bra sak att använda Påminnelser till är när du försöker gratis prövningar av appar och du vill inte glömma, för som att de bankar på dig att glömma och sedan bli laddade ett gäng. Använd påminnelsen. Säg att påminna mig om att avbryta detta om sex dagar. Du avbokar det före den sjunde dagen när du debiteras.

David Averbach: Uh-huh. (korrekt).

Donna Cleveland: Jag menar att du kan avbryta din prenumeration någon gång efter och då slutar den automatiskt vid förnyelsestiden.

David Averbach: Ja, men det är irriterande. Så min … det är roligt, för jag talar om att använda Audible mycket. Jag ville uppdatera alla ni på mitt fantastiska podcast-appexperiment. Jag har fortsatt … om du kommer ihåg gav jag upp på podcast-appen och bytte till en app som heter Overcast. Det var kanske för ett par månader sedan och jag fastnade med det. Så jag ville ge en uppdatering om hur jag känner mig om det.

David Averbach: Totalt tycker jag om det mycket. Några av vad jag tycker om är att jag hade svårt med podcast-appen. Jag hade svårt för podcaster att jag inte alltid vill lyssna på den senaste episoden. Låt oss säga att jag lyssnar på Cereal och jag är inte helt upptagen eller något sånt. Jag hade en väldigt svår tid att hitta var jag var. Jag hade många gånger det skulle vara som toppen av det är episoder som du hade det första du ser när du är i form av en show på en podcast är alla episoder som du var halvvägs genom att lyssna också. Men många gånger skulle jag vilja ha 90% av vägen genom att lyssna på det, då skulle jag inte lyssna på alla krediter och alla skulle vara rätt uppe och jag skulle behöva rulla hela vägen ner och sedan slå «tillgängliga episoder» och rulla sedan hela vägen till var jag var.

David Averbach: Jag vet inte. Är det en upplevelse du hade?

Donna Cleveland: Ja.

Sarah Kingsbury: Det är. Varför rullar du? Du kan inte bara trycka på toppen av skärmen?

David Averbach: Vad menar du?

Sarah Kingsbury: Gillar du att tappa toppen tar dig tillbaka till toppen av din lista menar du?

Donna Cleveland: Det borde ta dig tillbaka till toppen av din –

David Averbach: Det tar … ja, ja, men problemet är att jag inte vill gå till toppen av listan.

Donna Cleveland: Åh, okej.

David Averbach: Så toppen av listan är fylld med alla dessa episoder som jag är mest genom, men jag vill faktiskt inte lyssna på dem, för jag avslutade dem eller det är som de senaste episoderna, men jag är faktiskt som tre veckor bakom eller något. Så jag måste rulla hela vägen ner genom det och sedan på botten finns det det här tillgängliga avsnittet och då måste jag rulla hela vägen ner för att hitta rätt plats där jag är på.

David Averbach: Så, med moln är det en ganska enkel förändring, men jag tycker det är verkligen effektivt. Det är ospelat, vilket är i grunden den uppfattning som du normalt skulle se i podcast-appen. För precis bredvid den, hela vägen längst upp i appen kan du växla till alla och då kan du bara se dem i kronologisk ordning eller du kan vända den och se den i omvänd kronologisk ordning. Och den enkla förändringen gjorde en stor skillnad mot mig.

Donna Cleveland: Cool.

David Averbach: Det andra jag tycker om är att du kan göra en spellista, som jag nu har lärt mig att i podcast-appen kan du göra stationer, som jag kanske gör något liknande, har jag inte experimenterat med dem. De spellistor i moln är trevliga, för att du inte bara väljer vissa podcaster och du kan ha som de senaste episoderna. Så nu har jag bara mina favorit podcaster och de senaste episoderna, och jag kan bläddra dem snabbt och enkelt i kronologisk ordning, vilket jag verkligen tycker om. Jag hittade sökningen efter podcast för att vara lite trevligare. De slags curate rekommendationer lite bättre än podcast-appen. Då var en annan sak jag tyckte om det, jag tycker om hur av någon anledning och du, har du någon av Car Play?

Sarah Kingsbury: Uh-huh. (negativ).

Donna Cleveland: Nej. Tyvärr.

David Averbach: Jag hade en riktigt svår tid med min podcast-app på Car Play. Det skulle alltid pausa när jag inte ville ha det och jag skulle vilja ha bokstavligen öppna min telefon, stänga ut appen manuellt och öppna den igen för att få den att fungera i Car Play.

Donna Cleveland: Det är inte idealiskt när du kör.

David Averbach: Det är inte idealiskt när du kör.

Donna Cleveland: Nej.

David Averbach: Och jag har inte haft några problem med den mulna appen. Så ja. Jag tycker att det fungerar bättre på Car Play, vilket är riktigt bra. Då är det sista jag njuter av … Jag har inte experimenterat med mycket, men det är egentligen tänkt att vara en av de viktigaste säljfunktionerna, de har något som kallas Smart Fast Speed, när när du sätter på den som 1,25 på din podcast-app som det låter lite som Chipmunks, precis som en liten bit.

Sarah Kingsbury: Ja.

David Averbach: Detta ska intelligent klämma pausen mellan när människor pratar och få det att låta lite jämnare. Jag tycker att jag tycker om det bättre än den normala 1,25 hastigheten, men jag brukar bara inte njuta av att lyssna på saker i 1,25 ändå. Så, jag har inte använt det så mycket. Åh, och det är gratis. De har en premiumversion, men allt jag bara pratat om är gratis. Så jag njuter verkligen av det.

Sarah Kingsbury: Du gör att jag vill byta. Jag försökte det vid en tidpunkt för en podcasts rundup som jag gjorde, och jag gillade det. Jag vet inte varför jag inte stannade.

David Averbach: Det tog mig två eller tre försök att faktiskt byta till det, för det är ett slags engagemang. Du måste få alla dina podsändningar cued upp.

Sarah Kingsbury: Ja.

David Averbach: Du måste göra spellistan. Du måste komma ihåg att inte öppna din andra podcast-app så att du kan veta var du befinner dig i var och en av de program du lyssnar på. Det tog mig att göra allt för att göra det. Jag gick faktiskt och tog bort min podcast-app så att jag inte skulle fortsätta med det. För att jag skulle glömma –

Sarah Kingsbury: Som, som standard.

David Averbach: Ja. Jag skulle glömma och börja … Jag skulle lyssna på shower i två olika podcast-appar på samma gång.

Sarah Kingsbury: Ja.

Donna Cleveland: Intressant. Jag menar, en annan sak är om jag kommer ihåg rätt Molnig integration med genvägarna App är faktiskt bättre än Apple.

David Averbach: Verkligen?

Sarah Kingsbury: Åh, det är bra att veta.

Donna Cleveland: Bästa appintegration. Det är bara lättare att använda.

David Averbach: Mitt enda klagomål med det är att när jag delar podcaster använder den en mulen länk och inte att många använder det.

Donna Cleveland: Åh, ja.

David Averbach: Och alla är lite förvirrade.

Sarah Kingsbury: Det är lite irriterande.

Donna Cleveland: Så det är därför du rekommenderar det så att vi alla kan komma på samma sida.

David Averbach: Ja. Ja. Alla kommer på min sida.

Donna Cleveland: Okej. Detta omsluter avsnitt 108 i iOSApple Podcast. Tack så mycket för att du gick med i oss och om du trivdes så kan du prenumerera på vilken podcast-app du använder var du än hittar podcaster och lämna oss en recension, för att det hjälper andra att du tycker om vår show.

Donna Cleveland: Vi ses nästa gång.

David Averbach: Tack.