App lördag: Mulet

0
132

Varför älskar vi det?

Jag har just börjat lyssna på podsändningar och med förslag från mina medarbetare har jag en spellista över dem som lyssnar på det spannet från personliga berättelser till betydande aktuella händelser. Det verkar inte vara ett slut på de olika podcasts som finns tillgängliga via moln, och jag kan förlora en bra bit av tid som bara bläddrar i sökkatalogen. Jag är ett stort fan av stand-up komedi och det verkar som varje komiker har sin egen podcast som jag kan hitta på moln. Jag kan ladda ner episoder för att lyssna på när jag är offline, vilket är bra medan jag väntar på en doktors kontor eller någonstans med liten eller ingen cellulär mottagning.

Annons

Anpassa din lyssningsupplevelse

Med moln kan du vara så hands-on eller hands-off som du vill. Det finns alternativ att konfigurera specifika podsändningar eller spellistor som du enkelt kan styra i molnens inställningar. Du kan prioritera vad du vill lyssna på och ange meddelanden för när podsändningar släpper ut ett nytt avsnitt. Medan du lyssnar kan du använda Smart Speed ​​för att förkorta tystnader, Voice Boost för att förbättra ljudet och använda en vilotimer för att stänga av appen efter att episoden är klar eller med nedräkning. Medan det inte kostar någonting att använda alla funktioner i Cloudcast, för $ 9,99 / år kan du använda det gratis.

Rekommendera Dela med sig

Delalternativen inkluderar att dela en podcast från moln över olika plattformar. Om du ansluter ditt Twitter-konto kan du få rekommendationer från personer du följer eller dela med dina egna anhängare. Du kan också dela från en viss tidstämpel, så istället för att berätta för någon att hoppa fyra minuter i avsnittet kan du trycka på dela på fyra minuters markering och mottagaren kan spela podcasten på det markeringen. Det finns inte uppenbara rankningar av podcaster på moln, men om du speciellt gillar något, tryck på stjärnan för att förbättra chanserna att visas i de allmänna förslagen på rekommendationerna.

Annons

Sökbegränsningar

Bortsett från de bästa podcasterna som visas på rekommendationssidan kategoriseras inte podcasts direkt på moln. Så när jag vill utforska podcaster om ett allmänt ämne, måste jag wade genom erbjudanden med nyckelord. Till exempel vill jag hitta podcaster om vilda djur, så jag skriver «wildlife» i katalogens sökfält. Alla podcaster som kommer upp har «wildlife» i deras namn eller beskrivning. Så om du vill utforska ett allmänt ämne, har du några specifika sökord i åtanke relaterat till vad du vill lyssna på. Dessutom grupperas inte podsändningar efter uppdateringsfrekvens, så en annan nackdel är att jag presenteras podcaster som inte har släppt ett nytt avsnitt på över ett år.