App lördag: Grubhub

0
105

Varför älskar vi det?

Grubhub låter mig se vilka restauranger som har att erbjuda. Så, om jag är nyfiken på en plats jag aldrig har varit på, kan jag läsa kundrecensioner och ha gott om tid att tänka över deras meny. Grubhub löser också spänningar som kommer från att bestämma var man ska beställa från när jag är med vänner eller kollegor. Varför fastnar på beställning från bara ett ställe när Grubhub gör det enkelt att beställa från flera ställen utan några telefonsamtal? Jag kan beställa tacos för mig själv, en annan order av hamburgare från en annan plats till någon annan, och spåra beställningarna alla på appen om det alternativet är tillgängligt. Grubhub möjliggör också schemaläggning av framtida beställningar för leverans eller hämtning upp till fyra dagar i förväg. Så i slutet av en affärsresa hade vår egen VD, David Averbach, inga problem med att plocka upp en order från Firecakes Donuts i Chicago, Illinois för att ta tillbaka till kontoret.

Annons

Begränsa din sökning

Bekämpa rädsla för «Vad vill du äta?» med Grubhubs kategorier och sökfilter. Jag kan söka lunch specialerbjudanden eller titta upp medelhavsrestauranger som jag är villig att splurge på för en trevlig middag. Jag kan också se mina tidigare order, vilket hjälper när jag längtar efter en maträtt från en restaurang som jag inte kommer ihåg namnet på.

promos rabatter

Grubhub släpper ut kampanjkoder (som du kan hitta online eller kan få i ett mail) när du beställer via appen, vanligtvis för leveranser. Enskilda restauranger kan också ha egna rabatterbjudanden. Det är vanligt att se procentuella eller dollar-off-koder för att nå en viss mängd eller gratis leverans för din första order. Ange bara koden på betalningssidan och du är bra att spara pengar och njuta av din måltid!

Annons