HomeiPadApp lördag: Groupon

App lördag: Groupon

För mig är det enda som är bättre än att ha en bra tid med familj och vänner att veta att jag får mest ut av pengarna jag spenderar medan vi är ute och om. Därför har jag haft det med att använda Groupon-appen hittills, och varför köp- och kupongappen har tjänat en permanent plats på min iPhone. Oavsett om jag letar efter rabatter på restauranger, pengarbesparande erbjudanden på hotellrum eller andra resekostnader, eller till och med erfarenheter som parmassage eller inomhus lekplatsbiljetter för barnen, verkar Groupon-appen alltid ha en kupong eller rabatt för att hjälpa hålla kostnaderna nere. Bäst av allt är Groupon mobilapp gratis, och det finns ständigt nya företag och handlare som erbjuder några av de bästa kupongerna och rabatterna jag hittat var som helst online eller i tryck. Låt oss börja lära oss om Groupon-appen för iPhone och iPad, så du kan börja spara pengar också!

Relaterat: 6 Bästa Pengarbesparande Kupongapplikationer för iPhone 2018

Groupon (Free)

grupp på

Vad är Groupon Hur fungerar det?

groupon

Groupon kommer på sin tioårs jubileum; Företaget grundades i Chicago som en del av den blomstrande e-handelssektorn och var tänkt att samla företag och kunder på ett ömsesidigt fördelaktigt sätt. Namnet Groupon hjälper till att förklara företagets affärsmodell och uppdrag. grupp + kupong = Groupon. Merchants och tjänsteleverantörer erbjuder rabatt eller rabatt på ett visst antal personer, som upptäcker och begär rabatten genom Groupon-appen. Denna process ger publicitet och intäkter till deltagande företag, samtidigt som kunderna erbjuder erfarenheter och tjänster som de kanske inte har försökt utan incitament för rabatt.

För att börja använda Groupon, ladda bara appen från App Store. Ditt Groupon-konto är gratis att skapa, och du måste ta det här steget för att kunna spara och köpa erbjudanden via appen. När du har konfigurerat din profil kan du börja surfa på appen. En annan viktig anteckning; För att hitta erbjudanden i ditt område måste du se till att platstjänster är aktiverade för Groupon-appen.

Groupon erbjudanden delas upp i sektioner: Varor, saker att göra, skönhet Spa, restauranger, resor, en försäljningsavdelning och hälsa Kondition. Bläddra bara till vänster tills du hittar den kategori du letar efter och knacka på den för att avslöja erbjudandenen i den kategorin. Om du letar efter en specifik affär snarare än att vilja bläddra, kan du skriva in din fråga i Groupons sökfält och snabbt upptäcka om kupongen du vill ha är tillgänglig. Jag har personligen bara köpt erbjudanden från restauranger, saker att göra och resor, så jag kan inte kommentera kvaliteten på varor, leveranshastigheten eller lätta avkastningen från varukategorin. Jag kan grena till andra områden i Groupon-appen i framtiden, men för närvarande är denna granskning begränsad till erfarenheter och tjänster.

groupon kuponggroupon com

Om du har aktiverat Location Services för Groupon-appen erbjuds du automatiskt erbjudanden i ditt område. Om du bor i ett mer urbant område, har du mycket mer att välja mellan, men det finns massor av erbjudanden att upptäcka även i landsbygdsområden som Iowa. Eftersom du redan har sett standardinställningen ovan, vilket är en sökning i mitt lokala område, låt oss gå igenom hur jag använder Groupon-appen för att hitta erbjudanden på platser jag planerar att resa till.

För att börja, knackar jag på Nära mig till höger om sökfältet och skriver in den plats jag ska resa till, i det här fallet Omaha, Nebraska. Observera att det också finns ett alternativ att trycka på Land såväl som Stad; Detta beror på att Groupon har erbjudanden från 15 länder, inklusive USA, Kanada, Tyskland, Frankrike, Italien, Indien, Mexiko, Ryssland och mycket mer. När jag har skrivit in min plats kan jag ange en viss sökning i sökfältet eller på ett av förslagen under Sök för att undersöka vad som är tillgängligt.

grouponsgroupon getaways

När du har knackat på en kategori kommer du att tas till den sidan och du kan börja kolla alla tillgängliga erbjudanden. Det finns filter för att begränsa din sökning, bläddra bara till vänster under Utforska efter kategori och tryck på ett val för att välja en viss typ av aktivitet. I det här exemplet knackade jag på Barnaktiviteter, som jag sedan kan visa genom att rulla ner sidan eller ytterligare smala genom att trycka på ett filter under sökfältet.

groupon köpmanwww groupon com

Här har jag valt att filtrera efter pris och knackade på $ 0- $ 20. Nu kan jag bläddra igenom alla erbjudanden nära Omaha, Nebraska, i kategorin Kids Activities, kostar $ 20 och under. Strax bort upptäcker jag två säkra vinnare: 29 procent av biljettpriser och 50 procent av ridningstider.

groupon erbjudandenkuponger app

När du har hittat en överenskommelse som ser bra ut för dig, är det dags att använda Groupon-appen för att säkra den. Innan du spenderar dina pengar, är det dock alltid en bra idé att använda Yelp-appen för att kontrollera recensioner. Jag har funnit, särskilt i restaurangkategorin, att företag kan bli dåligt granskade och försöka öka intäkterna genom att få många människor in genom dörren med rabatt. Medan det finns en recension avsnitt i appen, jag gillar att få en andra åsikt för att se till att jag köper en Groupon affär alla kommer faktiskt njuta! Tryck på ditt val och fortsätt rulla längst ner på skärmen för att lära dig mer om Groupon-kupongen inklusive vad ditt köp innehåller, Groupon-recensioner, begränsningar och hur länge rabatten gäller.

pengar sparande appbästa kupongapp

När du är redo att köpa en affär, tryck på Köp längst ner på den här skärmen och du går igenom stegen för att säkra din rabatt.

groupon kuponggrupp på

Om du vill hitta din Groupon-affär när du är redo att lösa in det, knackar du på Mina saker längst ner på din skärm och trycker sedan på ett underavsnitt under Mina grupper.

groupon kupong

Varför älskar vi det?

Spara pengar

Självklart har jag redan nämnt nummer ett för att jag älskar Groupon, spara pengar med erbjudanden på upp till 70% rabatt! Rabatter och kuponger från Groupon sträcker min underhållnings- och resebyrå ganska långt, vilket gör det möjligt att ta mina barn på fler äventyr under längre perioder. Hittills har jag fått rabatter på hotell, restauranger och biljetter till sevärdheter medan vi var på östkusten i sommar.

Upptäckt Travel App

En annan anledning att älska Groupon är inspirationen och de bra idéerna jag upptäcker där. Jag tycker ofta om att utforska genom olika kategorier eftersom det är ett bra sätt att förgrena sig och försöka saker jag kanske inte har forskat på egen hand. Det utvalda avsnittet är särskilt användbart för det här eftersom det erbjuder ett brett utbud av kategorier, och erbjudandenen uppdateras ständigt. Jag uppskattar verkligen att använda Groupon som ett reseplaneringsverktyg. Det har hjälpt mig att bestämma om destinationer som jag inte hade beaktat innan jag visste mer om restauranger och aktiviteter tillgängliga för varje plats.

Dela Groupon erbjudanden med vänner

Jag gillar verkligen Groupons delfunktion, som kan skicka länkar via sms, Facebook Messenger, email, Slack, post till Facebook och mer. Jag kör ofta över avtal som jag inte nödvändigtvis skulle köpa men jag vet att en vän skulle älska, och nu kan jag dela Groupon-länken med några få kranar. Delverktyget är också användbart om jag planerar en resa eller händelse med vänner; Vi kan alla vara på samma sida om restaurang och hotell alternativ, och utforska erbjudanden tillsammans.

shopping appskuponger app

Säker Säkra